Anyós probléma? Tudom már unalmas.!
Ez teljesen úgy hangzik mint ha izgulna!
Vagy arra gondolok még, hogy zavarja az, hogy Ő nem tudott(?) anyagilag beleadni az esküvőtökbe.
Én is ilyen izgatott vagyok összejövetelek előtt...
A véleményem az, hogy hagyd ezt figyelmen kívül, mert ez a nap nem róla kell hogy szóljon! Ugye ilyen egyszer történik az ember lányával az életben (normál helyzetben) de akkor az legyen úgy ahogy a pár szeretné.
Ha az anyós ezt nem fogja fel, akkor tojd le. ;)
Sok boldogságot! :)
Az egyik ismerősömék is úgy házasodtak össze, hogy a srác egész családja ellene volt az esküvőnek. 5 évig folyamatosan terrorizálták a lányt, azt akarták, hogy hagyja ott a srácot. Mikor megtudták, hogy eljegyezték egymást és esküvő lesz, az anya kijelentette, hogy ők lesznek a hibásak ha Ő ebbe belehal. :D
Nagyon féltek hogy mi lesz az esküvőn (polgári és egyházi is volt). De bizony befogták a szájukat, csak a fényképeken nem mosolyogtak sehol! Ők sem mertek balhézni, mert az a saját szégyenük is lett volna.
Nyugi! Oldódj fel! Nem az anyóshoz mész hozzá :D
Az én drága anyósom is próbált dirigálni és egy fityinget sem adott, elmagyaráztam a vőlegényemnek, hogy ez nem így működik, a mi esküvőnk, meghallgatjuk de majd mi ketten döntünk. Ezt tudatta a mamával,akiazóta is a sértődöttet játsza, mert le lett hurrogva. Felőlem aztán nyugodtan.
Anyósodnak jól mondtad, hogy nem kell csináljon semmit, nem értem mi a gondja.
Remélem nem fogtok anyukával lakni!
Még egy dolog, anyósom kijelentette, ő biza semmi nem csinál lakodalom előtt, mert a másik gyereke lakodalma előtt pénteken még tudott dolgozni...szombaton volt a nagy nap. Az volt a válaszom, hogy felőlem még szombaton is mehet.
Aki így áll hozzá, annakminden apróság nehezére fog esni és kár megkérni valamire. Legyen tartásod!
Sok boldogságot, remélem a mama nem árnyékolja be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!