Anyós probléma? Tudom már unalmas.!
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy most hétvégén lesz az esküvőnk és az én szüleim jönnek fel 160 km-ről!Anyósomnál lakunk!Anyukámék állják a kaját meg ugy mindent szinte!Anyósom csak azt tudja hajtogatni hogy ő inkább elmegy itthonról de ő nem tud ennyi vendéget ellátni meg ne várjuk hogy akár egy süteményt is csinál!Mondtam neki nem kell semmit csinálnia!Majd én sütök valami sósat hogy anyukámnak ezt már ne kelljen!Amugy 14 en lennénk velünk együtt és 4 gyerek van ebből!Mit mondhatnék anyósomnak hogy ne hisztizzen?Mert sztem ha itt lesznek enni sem fog mert mist is annyira hisztizik!Meg azt mondja minden ugy van ahogy mi akarjuk!Ez a mi esküvőnk és neki annyi beleszólása sincs hogy mi legyen a menü mikor ő semmit nem ad az esküvőnkhöz!Bocsi ha hülyén fogalmaztam de nagyon rosszul esik!Párom azt mondta ne idegeskedjek majd lesz valahogy!De engem akkor is idegesit!2013. márc. 5. 12:18
11/14 A kérdező kommentje:
Amugy nem szidom hogy nem akarja kiszolgállni!Mivel ez nincs is tőlle elvárva!Nem mondtuk neki egy szóval sem hogy adjon valamit!Ő van felháborodva!Amugy meg akik itt lesznek a 14 személyből ebből 3 az én családtagom!A többi az ő gyereke és unokája!
2013. márc. 5. 13:36
12/14 anonim válasza:
Akkor biztos szeretheti a családot, ha még a sajátját se hajlandó megetetni... :)
Az ilyen ember mindig elgondolkoztat, hogy vajon mi célja lehet az élettel...
13/14 A kérdező kommentje:
Ezt én sem értem!Még a gyerekeinek se ad..pl karácsonykor kijelentette hogy nem tud senkinek semmit adni! Na de még azt sem hogy boldog karácsonyt? Nem nekem!Én nem kérek tölle semmit!de a saját gyerekeinek sem?Na ez az amit én nem tudnék megcsinálni!
2013. márc. 5. 14:14
14/14 anonim válasza:
Igen, tényleg unalmas.
Javaslom, hogy használj kevesebb felkiáltójelet, mert így olyan a szöveged, mintha megállás nélkül ordítanál ki a fejedből. nyugodj meg. Esküvő előtt a legtöbb ember ideges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!