Tudnatok ajanlani vmi kulonlegesebb vallalhato becenevet?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy az osztaly (gimi) kitalalta hogy legyen egyen pulcsink amin mindenkinek fellehetne tuntetni a becenevet vagy amit szeretne a hatan viselni nevkent. En Petra vagyok. Mindenki igy szolit de en szeretnek vmi fantaziadusabb kulonlegesebb nevet a hatamra. Elore is koszonom az ertelmes valaszokat es nem velemenyt kertem.2013. márc. 8. 18:17
1/7 anonim válasza:
Akkor legyen Petra a pulóvereden. Ha ezt szereted, ezzel tudsz azonosulni, miért akarnál mást?
2/7 A kérdező kommentje:
Azert mert az nem tul eredeti. Egyebkent otletet kertem nem velemenyt
2013. márc. 8. 18:38
3/7 anonim válasza:
Akkor legyél Gyöpi.
Tessék, egy üötlet, vár véleményemmel segíteni akartalak.
4/7 anonim válasza:
A Petrából szeretnél valamit kihozni? Vagy egy teljesen új? Esetleg a vezetéknevedből nem lehet egyéni becenevet gyártani?
Mondjuk iskolai egyenpulcsira szerintem olyan nevet ne írass amit eddig sose használtál és nincs hozzá semmi közöd.
5/7 A kérdező kommentje:
A Petrabol kellene vmi
2013. márc. 8. 19:32
6/7 sándorjános válasza:
Petrus... más nem ugrik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!