Mennyire vállalható a homoszexualitás ma Magyarországon az egyén számára?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__21..
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__5..
itt van néhány hasonló kérdés, ha elolvasod meglátod h mennyire eltérőek a vélemények. egészen a rasszista beszólogatástól a bibliáról papolókon keresztül azokig, akiknek semmi bajuk vele. nem akarlak elkeseríteni, de nagyon nehéz út előtt állsz, de muszáj felvállalnod, ha boldog akarsz lenni.
részemről a válasz: én teljes mértékben elfogadom, hogy valaki más mint a többi, egészen addig míg nem akarnak külön feltűnést kelteni ilyen-olyan fesztiválokon (nem diszkrimináció, minden más tüntetést ugyanúgy provokációnak és értelmetlennek tartok). egy kapcsolatban legyen az a fontos h a két fél mennyire szereti egymást, szerintem egy normális homoszexuális ember nem álcázza magát álfeleséggel meg álélettel, de nem is dicsekszik az utcán vele. mintahogy hetero pároktól se szép látvány ha az utcán feltűnően egymásnak esnek (persze akkor 'ingyen műsor' meg minden de szerintem nagy szégyen nyilvánosság előtt leteperni a másikat)
Az eszedbe sem jutott, hogy csak simán nem veszed el?
Én nem vagyok homi, de ha nem kívánok vlakit, azzal nem vagyok együtt.
figyelj én próbáltam segíteni. azért linkeltem be azt a 3 kérdést, h kb lásd mennyire vállalható egy ilyen fórumon. ami persze nem reprezentálja az egész országot, tény, de gondoltam hátha ad valami támpontot.
nyilván egyikünk sem lehet tisztában azzal amiről te írsz, de képességeinknek megfelelően igyekeztünk válaszolni.
írtad h minden 10. férfi homoszexuális, akkor ezek szerint az oldalon is csak minden 10. válasz az ami hasznos számodra mivel más nem tudja elképzelni, hogy milyen lehet (jah, hogy ők se biztos h felvállalják az más kérdés így a hasznos válaszok száma max 1-2re redukálódott). szóval talán nem értjük meg, de próbálunk segíteni ahelyett h olyan kedves kis lesajnáló kommenteket írnánk... ez is valami nem? ez is növeli azt a reményedet h egyre többen fogadják el nem?
én csak segíteni próbáltam :(
Meg ne haragudj, de szerintem, legalábbis én erre következtetek abból, hogy egy NŐ-vel is szóba álltál eddigi életed során, hogy Te nem homo vagy, hanem biszexuális, és az valóban kemény dió ( még keményebb, mint ha "szimplán" meleg vagy ).
Ha ez előbbi lennél, akkor alapból nem gondolkodnál egy nővel kötött házasságon ( homo férfi lelkileg sem tud azonosulni egy nővel, sem pedig társadalmilag; ha később fedezi fel hajlamát, akkor meg általában hamar döntenek a sorsuk felől - kivételek persze vannak ).
Ezeken kéne szerintem túlvergődnöd, magaddal tisztába jönnöd - szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!