Mennyire vállalható a homoszexualitás ma Magyarországon az egyén számára?
Bocs, de kik azok a "bu zik".
Én csak melegekről tudok.
:P
Tisztelt b..iverő...
Ez igen. Erre aztán büszke lehetsz. Legközelebb nézz ki egy kékszemű vagy egy balkezes fazont is és jól verd össze. Legyenek változatosabb ürügyeid! Légy kreatív! Jó szórakozást! Kétlem egyébként hogy visszaolvasod a reagálásomat ...
Ja, és nézz utána, miben gyökerezik a homofóbia, meg fogsz lepődni ...
Egyébként a " minden tizedik férfi meleg ... " kiegészítésem egy céllal íródott. Nem egy kérdésemre kaptam kb. egy tucat ugyanolyan választ. Kö..ög, b..i, ...
Mondanom sem kell, semmit nem érnek, főleg hogy nem is válaszok az adott kérdésre.
Csak ezt szerettem volna elkerülni ennél a kérdésemnél, és úgy látom sikerült.
Köszönöm a KÉRDÉSEMRE adott válasszokat.
Szerintem keress egy hasonló problémával küzdő leszbikust, és házasodj. Kössetek házassági szerződést, pár év múlva váljatok el, és megvan az életre szóló álca.
(És egy érdekházassággal nem feltétlenül teszel tönkre valakit, akkor sem, ha nem leszbi, hanem hetero nőt veszel el: de vele őszintén közölnöd kell, mi a szitu. Biztos találsz valakit, akinek az érdekházasság jól jön valami miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!