Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire vállalható a homoszex...

Mennyire vállalható a homoszexualitás ma Magyarországon az egyén számára?

Figyelt kérdés
Válaszút elé érkeztem. Vagy elveszek valakit, aki iránt semmit nem érzek, és így ő meg én is végigszenvedünk egy életet, mert előbb vagy utóbb kiderülne, hogy nem kívánom, és persze az elba..ott házasságért én lennék a hibás,vagy felvállalom a homoszexualitásomat. Én a második megoldás mellett döntöttem, de nem igazán tudom, mivel jár ez az út. Megéri-e egyáltalán. Mennyivel lehetek boldogabb az atrocitások ellenére amik ezzel az életvitellel járnak, mint az első megoldás esetében? Segítsetek.
2009. márc. 26. 10:53
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
17%
én a bu zi kat az utcán ugy megverem hogy helyre áll az agyában a szimpátiatér.
2009. márc. 29. 20:20
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de kik azok a "bu zik".

Én csak melegekről tudok.

:P

2009. márc. 29. 20:37
 23/25 A kérdező kommentje:

Tisztelt b..iverő...

Ez igen. Erre aztán büszke lehetsz. Legközelebb nézz ki egy kékszemű vagy egy balkezes fazont is és jól verd össze. Legyenek változatosabb ürügyeid! Légy kreatív! Jó szórakozást! Kétlem egyébként hogy visszaolvasod a reagálásomat ...

Ja, és nézz utána, miben gyökerezik a homofóbia, meg fogsz lepődni ...

2009. márc. 31. 08:14
 24/25 A kérdező kommentje:

Egyébként a " minden tizedik férfi meleg ... " kiegészítésem egy céllal íródott. Nem egy kérdésemre kaptam kb. egy tucat ugyanolyan választ. Kö..ög, b..i, ...

Mondanom sem kell, semmit nem érnek, főleg hogy nem is válaszok az adott kérdésre.

Csak ezt szerettem volna elkerülni ennél a kérdésemnél, és úgy látom sikerült.

Köszönöm a KÉRDÉSEMRE adott válasszokat.

2009. márc. 31. 08:24
 25/25 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem keress egy hasonló problémával küzdő leszbikust, és házasodj. Kössetek házassági szerződést, pár év múlva váljatok el, és megvan az életre szóló álca.

(És egy érdekházassággal nem feltétlenül teszel tönkre valakit, akkor sem, ha nem leszbi, hanem hetero nőt veszel el: de vele őszintén közölnöd kell, mi a szitu. Biztos találsz valakit, akinek az érdekházasság jól jön valami miatt.)

2009. ápr. 2. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!