szóval nem úgy értem, hogy boldogság, vagy sok pénz, hanem konkrét, átmeneti dolgokra gondolok: egy B kategóriás forgalmi vizsga, jó érettségi, nyelvvizsga, elutazni Moszkvába, elolvasni 544365 könyvet.
valami nagyon fontosat írjatok, aminek most nagyon örülnétek, ha nem kéne "szenvednetek" vele?
Cukorbeteg válaszolóval együtt érzek de nagyon! Én is dugig szeretném enni magam mondjuk szilvás gombóccal, de Én sem tehetem sajnos, mert utána nagyon rosszul lennék...
2013. márc. 6. 19:46
22/38 anonim válasza:
Hogy megkeressen valaki, akit soha nem tudtam elfeleteni.......
2013. márc. 6. 19:48
23/38 anonim válasza:
Hogy a munkahelyemen jobb legyen a forgalom és ne cseszegessenek boltvezetői gyűlésen a fejesek...
2013. márc. 6. 19:52
24/38 anonim válasza:
hogy letegyem az angol középfokút és a francia felsőfokút (az előbbi talán már nyáron meglesz) és hogy az évvégi vizsgáim jól sikerüljenek:)
2013. márc. 6. 20:01
25/38 anonim válasza:
Arra vágyok, hogy az a férfi, aki nem lehet az enyém, egy kicsit mégis az enyém lehessen, ha csak ideig-óráig is, de meg akarom kapni! Tudom, hogy ő is akar, de nem tehetek érte semmit sem, csak reménykedek, hogy meggondolja magát és feladja az ellenállást!
2013. márc. 6. 20:09
26/38 anonim válasza:
a lakásunk felújítása és kiadása. ebben a halálos tavaszi fáradtságomban szívesen túllennék rajta egy csapásra :)
festeni kell, új padlót csináltatni, kanapét venni bele. áááááááááááááá.
ui: akinek van jutányos áron használható kanapéágya az most szóljon, vagy hallgasson örökre :)
2013. márc. 6. 20:09
27/38 anonim válasza:
26-os, ez jó volt! :D
2013. márc. 6. 20:11
28/38 anonim válasza:
Hogy terhes legyek végre és egészséges babánk legyen. Szülés utáni dolgok persze maradjanak véglegesek! Mi hárman, szép család.
24/N
2013. márc. 6. 20:11
29/38 anonim válasza:
Kérdező anyukájának a valagára vágyom, most azonnal.
2013. márc. 6. 20:12
30/38 anonim válasza:
Egy angol felsőfokra:D Az írásbelire most legjobban.
Persze szóbelire is,de az írásbelit a lehető leghamarabb szeretném.
Aztán meg tanulni más nyelveket is.De most angol FELSŐFOK:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!