Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A magyarok miért vannak...

A magyarok miért vannak megijedve a cigányoktól? Hogy lehet egy nép ennyire gyáva?

Figyelt kérdés

Miközben a hunok leszármazottai vagyunk.

Attila apánk forog a sírjában.

2013. márc. 4. 21:06
1 2 3 4 5
 41/47 anonim válasza:
Azért régen nem volt olyan durva a suli, hogy ilyenek miatt csúfoljanak, pl 2002 környékén sokáig mackónadrágban mentem suliba, sose néztek le emiatt. 2004-ben az egész iskolában talán 15 gyereknek volt mobilja, és nem számítottak menőnek. Na de 10 év alatt mennyi minden változott, ruha, cipő, játék, telefon divat, ha nem felelsz meg nekik kiközösítenek. A médiának köszönhető, és a gyerekek is egyre gonoszabbak. A szülő meg kénytelen keményen dolgozni, hogy a gyereknek meglegyen az új telefon. Ezért írtam, jó ha egy gyereket bevállal a magyar ember, vagy inkább egyet se. Ha ezeket nem tudja biztosítani, a gyereke fogja megszívni. Persze nem mindenki ilyen, tisztelet a kivételnek. Viszont eltértünk a témától, a magyar ember nem gyáva, de amíg a politikusok, jogvédők a cigányokat védik, és aki fellép ellene azt lenácizzák, addig nincs mit tenni.
2013. márc. 6. 18:06
 42/47 anonim ***** válasza:

Jújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. Cigányok elmondom azt se tudják mi az a vallás ekkorát mint te senki nemfogott mellé.

Akkor azt mond meg miért szoktak a templom falára hugyozni?

Vagy egyszer miért pakoltak ki egy templomot?

2013. márc. 6. 18:23
 43/47 A kérdező kommentje:

Jobban félnek Istentől,meg az Ördögtől.

Hidd már el hogy babonások.

Sok cigánnyal beszéltem már.

2013. márc. 6. 18:44
 44/47 A kérdező kommentje:

2002 környékén sokáig mackónadrágban mentem suliba

ezt nem hiszem,meg azt sem,hogy egy rossz farmerod nem volt

többivel egyet értek

amúgy meg nem tíz év alatt változott hanem 90-től az volt jelentős fordulópont,nem 2002 óta a tíz év

2013. márc. 6. 18:48
 45/47 anonim ***** válasza:

Hát én egytől se féllek, csak az a gond, hogy engem kap a törvény ell.! Ez a legnagyobb szemétség.! Hogy ők azt csinálnak amit akkarnak , és hát magyarokat lehet alázni, bezzeg igazságosság nincsen. :P

Magyarán Hiába versz meg egyet többen jönnek. Igen jó lenne végre ellenük valamit tenni, vagy leggálisá tenni az önvédelmet.

2013. márc. 18. 16:09
 46/47 anonim válasza:
Azért mert 100Ft-ért embert ölnek!
2013. aug. 4. 15:19
 47/47 anonim ***** válasza:
uhhú ha már a vallásnál tartunk egyik nap nézem este a híradót és mondják hogy ellopták a kis Jézust a jászolból (mert ugye karácsonykor mindenhova ki teszik az istállót Máriát meg a többit..) és akkor kérdeznek egy cigány embert hogy tudja-e vagy legalább feltűnt-e neki hogy a kis Jézus nincs a jászolban erre azt mondja a pali: "Milyen Jézus? Ki az?" erre én úgy elkezdtem nevetni xDD de leginkább azon az akcentuson nevettem úgy mondta mint abban a videóban mikor a pali kérdezi hogy "mi az 4 lába van asztal de nem szék" xDD ATTILA ! KECSKE! xDD
2015. jan. 3. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!