Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bizonyos emberek miért közössé...

Bizonyos emberek miért közösségi oldalon taglalják a szerelmi bánatukat?

Figyelt kérdés
egyszerre több olyan ismerősöm is van, akikről nem gondoltam volna, azelőtt kb 2 havonta ha posztoltak egy zenét, most meg ontják a gáz idézeteket, a zenéket és ilyeneket írogatnak, h "eldobtak" meg h "új élet, haladok" másnap, h "már jobban állok" stb...Ez csak szerintem szánalmas? Ha engem vki elhagy akkor van annyi büszkeségem h nem siránkozom csak egyedül a szobámban. Ez mire jó nekik most komolyan? Ezeket a kiírásokat gondolom az exüknek címzik de nem érzik h nevetséges? Mit akarnak ezzel elérni? Komolya érdekelne...
2013. márc. 4. 11:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%

ezek az emberek feltűnési viszketegségben szenvednek.

Nekem soha eszembe nem jutott ilyesmiket kiírni,mi több; szigorúan le is van korlátozva a facebook fiókom hogy ki és mit láthat rólam...

2013. márc. 4. 11:22
 2/20 A kérdező kommentje:
az egyik ráadásul egy srác. Ismerem nagyon régről, jóban voltunk. Mindig mondta h nem szereti a facebookot. Tényleg soha nem osztott meg semmit, kivéve ha lett barátnője azt mindig azonnal beállította.. :D
2013. márc. 4. 11:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket az üzeneteket, az exeiknek szánják, hogy lássák mennyire meg vannak bántva, és, hogy mekkora fájdalmat okoztak nekik. Valamint, hogy mások is lássák, hogy nekik mennyire nehéz most, kell, hogy sajnálják őket, végül pedig, hogy mindenki lássa, hogy sikerült "túlélniük" és tovább tudnak lépni. Önsajnálat és irónia az egész.

Nekem is van olyan ismerősöm, aki igaz, hogy nem facebookon, de a való életben csinálja ugyanezt. Amikor szakított vele a barátja, akkor azon a hétvégén a szórakozóhelyen boldog/boldogtalannak, ismerősnek/idegennek elmesélte, hogy őt kidobták, a srác hogy tehetett vele ilyet, és, hogy neki milyen nehéz, rossz ez most. Ha valamit elért, (értem ezt mondjuk egy cél alatt amit kitűzött magának), azt is boldog/boldogtalannak taglalja, hogy elérte, sikerült, de az hagyján, hozzáteszi azt is, hogy de milyen nehéz volt idáig eljutnia mert....stb. Szóval kell nekik egy visszaigazolás, vagy egy kis sajnálat. Vannak ilyen embereke akiknek erre van szükségük.

(Lehet, hogy a válaszom 2x fog megjelenni, csak ez előbb valamiért nem tudtam elküldeni, uh később még megjelenhet, szóval előre is bocs. :) )

2013. márc. 4. 11:29
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.Na jó,azért az nekem is kint van,hogy ki a párom és hogy vele vagyok kapcsolatban :)

De engem nem csak ezek a szerelmi dolgok posztolása idegesít fel.

Pl van egy lány ismerősöm facebookon, ő minden nap kitesz vmit.Leírja milyen napja volt,ki idegesítette fel,és mindig mindenkit kioszt.Mert persze ő az okos.A kicsi falujában pedig valóságban egy kis ribi :D

2013. márc. 4. 11:29
 5/20 A kérdező kommentje:

nem zavar ha kiírja h lett barátnője. De ő mindig még aznap kiírja ez fura nekem de igazából ez nem érdekel.

Van egy másik srác, ismerem 6-7 éve, ezer barátnője volt, és komolyan mondom, minden másodiknál az volt a poén tárgya, h mikor lesz esküvő, h megy anyóshoz. És az új barátnői mindig gondolom cukinak tartják h a pasijuk 2 hónap után ilyeneket ír ki h " persze h feleségül veszlek cicám" miközben még soha senkit nem vett feleségül, de eddig mindenkinél az volt a poén h elveszi. És ez a srác 22 éves..jájj :D

2013. márc. 4. 11:35
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom... én értelmi szinthez is kötöm ezeket a "világfájdalmat" tükröző szakításos és egyéb gáz szerelemhez köthető idézeteket, meg ilyen "hiányzol Kicsim" üzeneteket...

Van 2-3 ismerősöm aki rendszeresen ilyeneket posztol, csak azért nem törlöm az ismerőseim közül, mert mondjuk osztálytársak voltunk.

Egyszerűen feltűnési mánia, féltékennyé tevés, nem is tudom mi. Minden esetre 14-18 között elnézem, utána nagyon gáznak tartom...

Egy-egy kedves eredeti idézetet, szép számot nem mondom, hogy nem lehet megosztani, de esetenként a kevesebb tényleg több!

2013. márc. 4. 11:35
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, csak az én ismerőseim őrültek meg.

Nagyon "gáz", bár nem is tudom, igazából milyen szót használjak rá. Néha én érzem magam kellemetlenül azokért, amiket az ismerőseim irogatnak.

Másrészt állati jókat tudok mosolyogni, amikor azt látom, hogy az az ember, aki személyesen fennen hirdeti, hogy ő milyen boldog az exe nélkül stb., megállás nélkül ócsárolja az exe új barátnőjét, és képes felhívni, hogy képzeljem el, azt látta a f*szbukon, hogy.....és itt jön egy monológ, hogy tetü pasi, meg ronda csaj, stb.... :D

2013. márc. 4. 11:37
 8/20 A kérdező kommentje:
ezek az emberek mind 22-24 évesek. De nem is értem h kinek írogatnak, h már 30%ban rendbe tettem az életem haladok stb. Soha senki nem ír oda nekik semmit, senki nem likeolja, senkit nem érdekel :D
2013. márc. 4. 11:37
 9/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem arra mennek hátha valaki megsajnálja őket és elmegy velük dugni...
2013. márc. 4. 11:39
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez az ask.fm vagy mi a fene a favoritom.Ahol kérdezi lehet.Sok kis csíra könyörög hogy kérdezzetek,kérdezzetek aztán meg a kérdések 80%-ára azt írja h erre nem hajlandó válaszolni XD
2013. márc. 4. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!