Miért érzek így?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon jó barátnőm akivel most összevesztünk. Végignézve a kapcsolatunkat olyan mint egy szerelmes kapcsolat. Az elején megvolt a rózsaszín felhő hogy milyen jó barátok vagyunk, aztán kezdett beszólogatni , és én egyre több rossz tulajdonságát vettem észre és már szinte csak azokat láttam meg benne és már kezdtem utálni. Ezeket felsoroltam neki és megmondtam hogy elegem van, és most "összevesztünk". Olyan mint egy szakítás. Egészséges, normális dolog volt ez vagy ez az egész vagy valami nem stimmelt? Nem azt kérdzem h leszbikusok vagyunk-e, hanem hogy mégis mit kellett volna tennem? Nagyon mérges voltam és muszáj volt elmondanom neki ezeket. Most úgy érzem, hogy elveszítettem valakit, akit kedveltem, és sok jó pillanatunk volt, de már nem tudtam úgy gondolni rá a végén. Miért olyan ez az egész mint egy szakítás?

15L

2013. márc. 3. 21:06
 1/2 A kérdező kommentje:
Már minden tulajdonsága zavart, nem tudtam elviselni, meg elfogadni, pedig ha ugyanilyen tulajdonságok vannak már barátnőimben, náluk automatikusan elfogadtam, mert hogy a barátaim meg ilyenek de benne nem tudtam.
2013. márc. 3. 21:08
 2/2 anonim válasza:

A válasz egyszerű. Mivel ti nagyon jó barátnők vagytok/voltatok ezért gondolom nagyon nagyon sok időt töltöttetek együtt. Na most ha nagyon sok időt töltesz valakivel előbb utóbb de kezd belőle eleged lenni. Ha sok időt töltesz a másikat egyszerűen több konfliktus meg hasonló, így van a testvérekkel is, én ha a húgommal sok napon keresztül össze vagyok zárva, elkezdünk veszekedni, utálni egymást stb.

Megoldás erre:

Béküljetek ki, ha nem is te vagy a hibás de kérj bocsánatot, neki is jól fog esni és neked is. Aztán nem kell az életeteket egymással tölteni, csak 2-3 naponta lógjatok pár órát és olyankor nem fogod látni olyan gyakran azokat a tulajdonságait amik téged idegesítenek, hanem csak dumáltok egyet vagy hülyéskedtek.

Amúgy az a kérdés hogy ez normális dolog-e, persze, ezt nem csak te tapasztalod, én is voltam úgy, hogy barátnőmmel túl sok időt töltöttem, naponta egyfolytába, és egy idő után kezdett idegesíteni.

16F

2013. márc. 3. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!