Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért? Csak én érzek így? Mit...

Miért? Csak én érzek így? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Új suliba kerültem.Nagyon kívülállónak érzem magam,pedig próbáltam barátkozni.Az osztálytársaim nagy részével még szót sem váltottam,mert már feladtam és ők sem keresik a társaságom.A fiú,aki tetszik,nem is köszön (pedig ismer) ,csak a magamutogató,nyomulós lányokat ugrálja körbe,engem észre se vesz.
2012. szept. 6. 15:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez mind olyan dolog, ami ellen tudsz tenni. :)

Amikor én, a szégyenlős és visszahúzódó 15 éves odakerültem a gimimbe, ahol SENKIT sem ismertem, na az nagyon gáz volt. :/ Mindenkinek voltak ott már ismerősei, csak én voltam az a tipikus Foever Alone...

Az első héten teljesen te voltam. :D De én fiúkkal nem is beszéltem, csak néhány csajjal 1-2 szót.

De azt kell mondjam, ahogy telt az idő, erőt kaptam. Igenis odamentem a többiekhez, és látni lehetett rajtam, hogy vevő vagyok az ismerkedésre. Mosolyogtam egy srácra, s már oda is jött hozzám szünetben. Mondanom sem kell, azért nem volt nagy beszélőkém, de félévre minden rendbe jött.

Most már 2.-os vagyok, mindenkivel jól kijövök, kedvelnek az osztálytársaim, és alakulóban van a pasiügy is... ;D :)

16/l

2012. szept. 6. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!