Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Nem rég új iskolába kerültem, mert anyukám Budapesten talált munkát. Már az első nap megismertem egy lányt, aki nagyon szimpatikus és egész jól összebarátkoztunk. Azt észrevettem, hogy a többiek nem nagyon barátkoznak vele, de amikor kérdeztem, hogy miért, mindig elterelte a témát vagy lezárta annyival, hogy a többiek lököttek.

Aztán meghívott magukhoz kedd délutánra hogy tanuljunk együtt, mert lesz egy matek dolgozat és ő a legjobb matekól, engem viszont nem érdekel a tárgy. Ma beszélgettem egy másik lánnyal a suliból és szóba jött hogy az a lány fog korrepetálni és tett egy megjegyzést, hogy "hú de bátor vagy". Nem értettem és rákérdeztem. Kiderült, hogy a barátnőmnek két anyukája van. Illetve egy van neki, de az együtt él egy másik nővel. Úgy mint egy pár. És hogy biztosan a barátnőm is leszbikus és majd rám fog mászni. De én eddig nem tapasztaltam semmi olyat hogy akarna tőlem valamit. Most meg kicsit félek, hogy mi van ha mégis. Nekem ő tényleg nagyon szimpatikus de nem vagyok leszbikus meg semmi ilyesmi. Tényleg akit leszbikusok nevelnek, az maga is az mert úgy nevelik?

2013. márc. 3. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:
senki nem lesz meleg attól, hogy ki neveli. ez nem nevelés kérdése.
2013. márc. 3. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
A homoszexuálisok nagy része vajon honnan kerül ki? "Normális" hetero családból. Nem ettől függ a szexuális irányultság. Ha mégis leszbikus lenne, nem attól lett az.
2013. márc. 3. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:
o nem tehet arrol, hogy a szulei mit tesznek, hulyeseg ez alapjan megitelni szegenyt. Ameddig szimpi addig baratkozzatok.
2013. márc. 3. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!