Van okom aggódni?
Nem rég új iskolába kerültem, mert anyukám Budapesten talált munkát. Már az első nap megismertem egy lányt, aki nagyon szimpatikus és egész jól összebarátkoztunk. Azt észrevettem, hogy a többiek nem nagyon barátkoznak vele, de amikor kérdeztem, hogy miért, mindig elterelte a témát vagy lezárta annyival, hogy a többiek lököttek.
Aztán meghívott magukhoz kedd délutánra hogy tanuljunk együtt, mert lesz egy matek dolgozat és ő a legjobb matekól, engem viszont nem érdekel a tárgy. Ma beszélgettem egy másik lánnyal a suliból és szóba jött hogy az a lány fog korrepetálni és tett egy megjegyzést, hogy "hú de bátor vagy". Nem értettem és rákérdeztem. Kiderült, hogy a barátnőmnek két anyukája van. Illetve egy van neki, de az együtt él egy másik nővel. Úgy mint egy pár. És hogy biztosan a barátnőm is leszbikus és majd rám fog mászni. De én eddig nem tapasztaltam semmi olyat hogy akarna tőlem valamit. Most meg kicsit félek, hogy mi van ha mégis. Nekem ő tényleg nagyon szimpatikus de nem vagyok leszbikus meg semmi ilyesmi. Tényleg akit leszbikusok nevelnek, az maga is az mert úgy nevelik?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!