Szerintetek van okom aggódni?
Múlt hónapban fertőzésem volt, amire Fluconer tablettát kaptam, 2 darabot kellett bevennem. Lassan egy éve Gestomix 20 fogamzásgátlót szedek, és a nőgyógyász nem mondta, hogy ütné egymást a két gyógyszer... A barátommal megszakításosan is "védekezünk", és a menstruációm meg jött rendesen a szünetben, most viszont mégis aggódom kicsit. 1-2 hete furcsán érzem magam, hányingerem van, savanyút kívánok... Bár ez lehet attól, hogy sok a beteg körülöttem és én is elkaptam valami nyavalyát...
Ugye nem hatástalaníthatta az a gyógyszer a fogamzásgátlót? Holnap akarok tesztet venni, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. A válaszokat előre is köszi! :)
Benne van a pakliban, hogy hatástalan volt a fogamzásgátló.
Megírod a teszt eredményét?
Ha nem akarsz babát, ilyenre előbb kell gondolni.
Az antibiotikum mindig gyengíti-megszünteti a fogamzásgátló hatását, ez köztudott, és mindig, mikor gyógszert írnak, szólni kell, hogy mit szedsz, és elolvasni a papírt mi van beleírva, és mellette a hónapban máképp védekezni.
A teszt a tuti lesz.
elolvastam a tájékoztatóját, de az csak annyit írt,hogy szólni kell az orvosnak róla... a dokim pedig tudta,hogy azt szedek, hisz amikor ezt felírta,akkor írt fel új adag fogamzásgátlót is...
remélem azért nem lesz baj, most szedtem először másik gyógyszert a fogamzásgátló mellé...
teszteltem, negatív lett...
szóval ma irány az orvos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!