Van okom aggódni kisfiam magassága miatt?
Itt a kérdés hogy hormonális vagy genetika miatt alacsony. Ha hormonális akkor tudnak segíteni, de ha genetikai akkor semmit nem tudnak tenni, kiseb növesü lesz.
De szerintem ne aggódj, ha a biztosítás fizeti miért ne kérdeznétek meg egy szakorvost.
Szerintem ne aggodj, ha alacsonyak voltatok ti is akkor ne parazz, amugy eppen a hataron mozog a babad, de ha eddig is ilyen alacsony volt(tehat mindig az atlagostol kicsit lefele) akkor nincs ok aggodni, de persze a vizsgalat sem arthat.
Ha ti sem vagytok magasak, (ahogy írod), akkor nincs miért aggódnod szerintem. Én (igaz lány vagyok), de 3 évesen 13, 6 évesen 16 kg voltam, ezért évvesztes is vagyok. Most 29 évesen 160 cm vagyok. A lányom másfél éves múlt, 9 kg, és 77,5 cm. Hát ő is egy égimeszelő! :-)
Nincs semmi gond, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!