Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 7 hónapos és még nem mászik,...

7 hónapos és még nem mászik, csak ide-oda forog? Kezdjek aggódni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
NE. 8,5 hónaposan kezdett el mászni a lányom. Előtte két héttel csak a kiságyban állt négykézláb.
2011. máj. 30. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Négy gyerekem közül egy sem mászott még 7 hónaposan. Nyugi, mindennek megvan a maga ideje.
2011. máj. 30. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Lillánk 15 hónapos de még most se indult el, 12 hónaposan állt fel és kb 11 hónaposan kezdett el mászni, viszont már 7 hónaposan ült, 6 hónaposan forgott. Mi 9 hónaposan mentünk el a gyerekorvoshoz aki javasolta, hogy menjünk gyógytornára, mert elvileg már 9 hónapos korban ha tartom meg kellene hogy álljon....hát nálunk igy kezdődött, most is járunk és nagyon hasznosnak tartom. Lehet érdemes lenne megkérdezni a védőnőt, vagy gyerekorvost hogy nincs e szükség tornára. Szerintem nem vagytok elkésve de azért nem árt ha rákérdezel.
2011. máj. 30. 21:30
 4/5 anonim válasza:
Ne aggódj mert én sose másztam hanem másfél évesen egyszer csak feláltam.Lehet hogy nálatok is így lesz
2011. máj. 30. 21:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de nem a mászásra gondoltam hanem a kúszásra. Szóval 7 hónapos és nem kúszik.... elírtam
2011. máj. 31. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!