Az gáz ha a mai világban nincs facebookom?
Figyelt kérdés
és van még ilyen ember akinek nincs ?2013. márc. 2. 10:45
21/24 anonim válasza:
Abban a formában valóban hasznos, ahogy az előző válaszoló írta. DE! Mint minden jót, az emberek ezt is el tudják cseszni. Sajnos a facebook már inkább a magamutogatásról szól, főleg a te korosztályod körében, kérdező. Kinek szebb a pofija/teste a profilképén, kinek hány képe, ismerőse, lájkja van, ki hány darab szép (nyálas) idézetet tud kiposztolni a nap folyamán. Tudod, én a te korodban nagyon kis csúnyácska voltam, az osztályársaim azzal szórakoztak, hogy lefotóztak, és a "fotogén" arcocskámat kirakták anno még a Myvip-re. Gondolhatod, mi a véleményem innentől kezdve a közösségi oldalakról. :) Ugyan van facebookom, de csupán arra használom, hogy chateljek pár barátnőmmel, esetleg a jelenlegi osztályom csoportjában információt gyűjtsek a következő napi dolgozatokról. Se kép, se poszt, se lájk, semmi. 18L
22/24 anonim válasza:
Miért lenne gáz ! Nem gáz ! Inkább az a gáz aki az egész életét a facebookon tölti !
23/24 anonim válasza:
Nekem sincs,de én nem is szeretnék.Bár rosszul esnek az ilyen mondatok,hogy aki nincs fönt facebookon az halott.Meg,hogy miért nem köszöntötted fel facebookon.stb.
Én 11 vagyok.
24/24 anonim válasza:
Skype,msn,e-mail,telefon... Ezek miért nem elegek?
Komolyan mondom nem értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!