Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az gáz ha a mai világban...

Az gáz ha a mai világban nincs facebookom?

Figyelt kérdés
és van még ilyen ember akinek nincs ?
2013. márc. 2. 10:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
szerintem ez olyan mint a drog fügöséget okoz amúgy nekem is volt csak töröltem magam és azota mitha nem is léteznék .. pl : a fiúk semmibe nének .
2013. márc. 2. 10:58
 12/24 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem gaz. En 14 eves vagyok es kb 1 honapja keszitett nekem egy baratnom facebookot. Irtad, hogy volt fb-od, igy tudod miket lehet ott csinalni, letorolted es emiatt nem veszenk szamba a fiuk. Szerintem ennek mas oka is van.
2013. márc. 2. 11:10
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
23 vagyok, bár nekem van, kb annyi ideig használom, amíg havonta 1-2-szer ha játszom valamit és bónuszt kapok ha "lájkolom", akkor megteszem. ismerősöket sem kerestem és csak nicknevemen vagyok fent, mert ennél többre jelenleg nem kívánom használni.
2013. márc. 2. 11:21
 14/24 anonim ***** válasza:
21%

Nekem sosem volt iwiwem, se semmim, csak most jött pár éve a facebook. Szerintem ROSSZ, ha nincs. 13 évesen még nem, de lassan pár éven belül kellhet. Én is a kapcsolattartásra használom, hiszen arra tökéletes, jobb mint az e-mail rendszerek. Posztolni meg sose posztolok, nem lájkolok túl sokat, maximum a barátaim képeit (:

Nekem már azért is kell, mert oda jönnek a tanároktól dolgok, iskolaügyekből ott intézek párat, távoli ismerősökkel kapcsolattartás, szóval hasznos. És nem árt, ha van.

2013. márc. 2. 11:32
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem gáz, sőt... A tendencia csökkenő, az emberek kezdenek rájönni, hogy ez az iwiw-hez hasonló felesleges divat és lassanként már csak a bunkók használják, ők is amolyan "már 178 ismerősöm van" értelemben...
2013. márc. 2. 12:37
 16/24 anonim ***** válasza:
89%

Egyáltalán nem.

Van e-mail és telefon, akivel akarjátok, tartjátok a kapcsolatot.

Ehhez nem szükséges a személyes adataidat beáldozni reklámcélra.

2013. márc. 2. 17:21
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem gáz, de kapcsolattartásra sokkal jobb, mint az email vagy a telefon. A telefon drága, az emailt meg lassabb olvassák el és reagálnak, mintha ráírnál valakire Facebookon (főleg, ha több emberrel szerveztek valamilyen programot).
2013. márc. 2. 18:39
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ja, csak az a baj, hogy facen meg vadidegenek is megtalálják.

Én utálom, mikor ismeretlen emberek jelölnek be. Nem győzök letiltogatni egyeseket közülük, mert nem fogják fel, ha visszautasítod a bejelölést. Nem; megint bejelölnek.

Szerintem 18-ra kéne emelni a regisztrációs korhatárt a facebookon, mert elképesztő, mennyi gyerek teszi ki magát veszélynek azzal, hogy nem gondolja át, milyen képet tesz fel magáról.

Tele van velük a pedomaci és a napiszar.

2013. márc. 2. 18:57
 19/24 anonim ***** válasza:
Be lehet állítani, hogy ne jelölhessen be bárki. Vagy olyan névvel szerepelsz, amiről csak közeli ismerősök ismernek fel.
2013. márc. 2. 19:00
 20/24 anonim ***** válasza:
11%

Mekkora álszentek vannak itt... Megfigyeltem, hogy a Facebook-kal kapcsolatos kérdéseknél mindig van egy pár olyan, akinek nincs, és akkor ők vannak felértékelve 100%-ra... Pedig a facebook még mindig fénykorát érli, még mindig rengeteg a bevételük, és merem állítani, hogy az itt válaszolók 90%-nak van Facebook-ja. Olyan ez, mint amikor a dohányos mindenkinek azt mondja, hogy leszokott, aztán otthon sunyiba rágyújt. :)

Nekem van Facebookom. Sokan írták a kapcsolattartást: nos igen, mi is ott kommunikálunk a kollégáimmal, munka közben, ugyanis gyors, és létre lehet hozni külön csoportot, ami hasznos, ha több emberrel szeretnénk kommunikálni egy-egy projektről. A régi gimis és fősulis ismerősökkel is itt tartom a kapcsolatot, akik az ország/világ másik felén vannak, és nehéz lenne megoldani a napi találkozást. Játékok is vannak rajta, egy gombbal kifejezheted, ha valami tetszik, és még akár ismerkedni is lehet rajta. Napközben sokszor páromnak is ott írok, hogy mit akar vacsorázni, vagy csak annyit, hogy hiányzik.

Kérdező, nem mondom, hogy gáz, mert nem az. Mindenki maga dönti el, hogy akar-e magának, de szerintem igenis hasznos. Aki azt írja, hogy nem az, az idézetmegosztáson kívül nem jött rá, hogy mire való a Facebook.

2013. márc. 2. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!