Egyik évfolyam társam szkálják néha meg is verik?
Én még akkor is megvédeném egy barátomat egy verekedésben, ha tudom, hogy jól összevernek engem is.
Ezen nem kell gondolkodni, hanem cselekedni kell.
Gondold magad az ő helyébe! Téged vernek, a barátod meg csak néz, és nem csinál semmit. Te ehhez mit szólnál?
Ja, és a neten nagyon sok önvédelmes videót találsz.
Verekedni amúgy úgy kéne megtanulni, hogy ha próbálkozol! Néhány ismerőssel beszéld meg, hogy összejöttök egy délután (rendszeresen) és ütitek egymást. Csak úgy poénból. Így megszokjátok a fájdalmat is, meg még fejlődik az önvédelmed is. De azért csak óvatosan.
Verekedés közben mindig védd a fejed a kezeddel, de csak annyira, hogy kiláss a kezeid közt. Feszítsd be a hasad is, mert ha oda kapsz egy ütést, attól megbénulsz néhány percre. Kicsit hajlítsd be a térded, ami azért is jó, mert ha térbe rúg, nem törik ki a lábad, és mert gyorsabban el tudsz ugrani oldalra, vagy hátra ha szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!