Jelentkeztem egy Kecskeméti CNC szakképző iskolába,8. évfolyam után, kaptam egy papírt hogy jövőhét kedden kell mennem pályaalkalmassági elbeszélésre, mire számítsak?
Figyelt kérdés
tehát kb. milyen kérdéseket tehetnek fel?
-miért szeretném ezt a szakmát?
-miért akarok ebbe az iskolába jönni?
meg ilyesmi kérdésekre kell számítanom?
és mik a legjobb válaszok, mert nem csak a jegyeim alapján vesznek fel oda, hanem hogy milyen válaszokat adok az elbeszélésen, és tudnom kellene hogy mire számítsak, és mik a legjobb válaszok
2013. febr. 21. 13:05
1/1 Hancock22 válasza:
Megkérdezik miért szeretnéd azt a szakmát.Mutatnak képeket és fel kell ismerned őket. Megkérdezik azt is hogy csináltál-e már ilyet.Meg ilyesmik.Az osztálytársamtól is csak ilyeneket kérdeztek, de ezt szerintem ne vedd készpénznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!