Miért nem hisztek az illuminátusokba?
Igen, komolyan gondoltam. Ezek tények, akár tetszik neked, akár nem.
"amúgy ott sem voltak" - miért, te ott voltál, amikor az Illuminátusok "eldöntötték, hogy a Földet fogják urlani"?
Persze, Rihanna meg mindenki pont azért rakja bele a klipekbe, mert ő is egy eszköz, nem pedig azért, hogy nagy felhajtást csináljon a zenéjének. Azt azért itt jegyezném meg, hogy sosem sikerült egy szimbólumot sem sa szervezethez kötni, egyetlen kivételével: Minerva baglya. A többi "szimbólumot", ami szerinted mindenhova bekerül, csak az összeesküvés-elméletek gyártói kapcsolták az Illuminátusokhoz.
Ahhh igen ott voltam most már ki mondom nem érdekel
Jaj jöhetnek most a hülye beszólogatások ......
Egyszerűen azon tűnődöm hogy miért jutattalak ide titeket,rendben hogy ez volt a feladatom de akkor is de hát ilyen a karma és csináltam belőletek hülyéket hát most meg hallgatnom kell.....
Elozo vagyok
Meg ugye ott van az agymosas tv stb..... ezek miatt nem tud az ember onallo gondolkodast gyakorolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!