Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hisztek a csodában? Főleg...

Hisztek a csodában? Főleg vallásosoktól kérdezem

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy pl elég reménytelen helyzetben voltál, vagy vmi csodával határos módon úgy történ ahogy szeretted volna, tehát Isten megsegített a legkilátástalanabb helyzetben.
2012. máj. 17. 21:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem csak hogy hiszek benne, de naponként tapasztalom.

Üdv. Péter

2012. máj. 18. 07:05
 2/3 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Csodák nincsenek!A tudatod viszont képes olyan dolgokra amik értelemmel nehezen foghatóak fel!

Nem vagyok vallásos,mégis azt mondom,hogy ehhez a Teremtő tudat(Isten)segítsége szükséges!

Gyakran előfordul,hogy álmodni szeretnék valamiről és azt másnap a valóságban élem meg!

Kérd és megadatik!

2012. máj. 18. 09:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Egész életemben vallásos voltam és talán még az is vagyok, de a csodában és az isteni beavatkozásban sem hiszek.

Elvált szülők, szar anyagi helyzet, két suli amit végig nyomtam és nem tudtam elhelyezkedni, 20 évesen egy here rák, és a most rendelt alaplapom is szar s a garisok nem jönnek kicserélni :(

Csoda h még vallásos vagyok xD

2012. máj. 21. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!