Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hisztek az őszinte fiú-lány...

Hisztek az őszinte fiú-lány barátságban?

Figyelt kérdés

nekem mindig is volt néhány fiú barátom de mikor a pasimmal összejöttem mindegyiket elüldözte mellölem a féltékenykedésével. viszont most h lassan 2 hónapja szakítottunk hiányzik egy fiú barátsága. ez így hülyeség? fiúkkal mindig is jobban kijöttem mint a lányokkal, mert sok esetben a fiúk őszintébbek, megbízhatóbbak és nem utolsó sorban nem olyan p*csásak mint néhány csaj. lány barátaim is vannak de egyik barátság sem olyan mint amilyen akármelyik fiúval volt :/

18/L

2012. jún. 6. 19:35
 1/8 szamóca.. ***** válasza:
67%

hiszek.

egyszerű magyarázat: ha juli tekinthet úgy sanyira mint barát, és józsi tekinthet úgy marisra mint barát, akkor találkozhat két olyan különböző nemű ember aki csak barátként tekint a másikra.

2012. jún. 6. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
ilyet nem írhat lány,homosexual boy vagy!
2012. jún. 6. 19:39
 3/8 anonim válasza:
100%

egy ideig hittem..de rájöttem hiba volt. A LEGJOBB barátomat veszítettem el, amikor egy nála 2x idős sráccal összejött. A lány tartani akarta a kapcsolatot velem, de a pasija és közöttem nézeteltérések keletkeztek..így nagyon ritkán találkozok a lánnyal..ráadásul kavartunk is egy ideig..rengeteg időt töltöttünk együtt, én adtam neki az első csókot stb..

MÁR NEM hiszek a fiú-lány barátságban! Előbb vagy utóbb valamelyik többet akar majd.

2012. jún. 6. 19:42
 4/8 anonim válasza:
100%
Nekem hülye kérdés ez, mert tudom hogy van, és nem csak hiszek benne :) Van ilyen.
2012. jún. 6. 19:44
 5/8 anonim válasza:

18/F

A lány 16

2012. jún. 6. 19:44
 6/8 anonim válasza:
A sok lány azért hisz benne, mert nem veszi észre/ nem akarja észrevenni, hogy a nagy barát igazából vagy csak titkolja, hogy szívesen "felnyársalná", vagy pedig csőhomokos.
2012. jún. 6. 19:48
 7/8 anonim válasza:
igen van :) de mi már hét éves korunk óta ismerjük egymást
2012. jún. 6. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen
2012. aug. 15. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!