Hisztek az őszinte fiú-lány barátságban?
nekem mindig is volt néhány fiú barátom de mikor a pasimmal összejöttem mindegyiket elüldözte mellölem a féltékenykedésével. viszont most h lassan 2 hónapja szakítottunk hiányzik egy fiú barátsága. ez így hülyeség? fiúkkal mindig is jobban kijöttem mint a lányokkal, mert sok esetben a fiúk őszintébbek, megbízhatóbbak és nem utolsó sorban nem olyan p*csásak mint néhány csaj. lány barátaim is vannak de egyik barátság sem olyan mint amilyen akármelyik fiúval volt :/
18/L
hiszek.
egyszerű magyarázat: ha juli tekinthet úgy sanyira mint barát, és józsi tekinthet úgy marisra mint barát, akkor találkozhat két olyan különböző nemű ember aki csak barátként tekint a másikra.
egy ideig hittem..de rájöttem hiba volt. A LEGJOBB barátomat veszítettem el, amikor egy nála 2x idős sráccal összejött. A lány tartani akarta a kapcsolatot velem, de a pasija és közöttem nézeteltérések keletkeztek..így nagyon ritkán találkozok a lánnyal..ráadásul kavartunk is egy ideig..rengeteg időt töltöttünk együtt, én adtam neki az első csókot stb..
MÁR NEM hiszek a fiú-lány barátságban! Előbb vagy utóbb valamelyik többet akar majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!