Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hiszel a fiú-lány barátságban? Miért?
Nehéz kérdés. Vannak esetek amikor nem és vannak olyanok is amikor igen is ki tud alakulni.
Volt rá példa hogy csak barátkozni szerettem volna
valakivel, aki később belém szeretett.. de van olyan is, akivel szinte mindent megbeszélünk, volt rá példa, hogy amikor összevesztem a barátommal, elég csúnyán ő volt az aki mellettem volt és sírhattam akár előtte. és 100%ig tudom hogy nem érez irántam semmit sem.
Hát nem hiszek sajnos :(
Legalábbis az én esetemben nagyon nem sikerült.
Nagyon-nagyon jóba voltunk már 2 éve és mindig taliztunk,nevettünk és ilyesmi :)
Aztán egy fülledt nyári este elcsattant egy csók majd kettő és még több majd szex és nem bírtunk egymás nélkül meglenni,de a később egyikünk (a lány) nem érezte azt,hogy kapcsolatra jók lennénk ,viszont én meg belezúgtam :) ő összejött egy fiúval engem meg elfelejtett és amugy se tudtunk utána már ugy élni mint azelőtt :(
Igen hiszek.
Az egyetlen fiú aki nem akart még lefektetni az a legjobb barátom. Aki meleg.
Haverság van, barátság nincs.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!