Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel a fiú-lány barátságban?
Ha igen, miért?
Ha nem, miért?
Volt ezzel kapcsolatban élményed?
Van fiú-lány közti barátság.. Csak előtte vagy utána tuti történt, vagy történni fog valami köztük :)
Vagy nem is tudom.. Ez is lehet igaz, de nekem is van olyan pasi barátom aki tényleg csak barát, és nem gondolunk úgy egymásra mint 1 pasira/csajra. Ez örök rejtély marad szerintem. 18/L
Igen, van fiú lány barátság minden gond nélkül... 20 felett. Az előtt problematikus mert a tinik bevannak sózva és előbb utóbb az egyik többet akar.
24/F
Hiszek benne, de ritka. A jelenlegi párom 2 évig volt a barátom.
21/L
"Az asszonyok nagyon könnyen kötnek barátságot egy férfival, de hogy az fennmaradhasson, egy kis fizikai ellenszenv is kell segítségül."
- Friedrich Nietzsche
nem hiszek benne, de élem :) nekem a legjobb barátom fiú, szex volt köztünk, de szerelem soha. viszont mély, őszinte és igaz barátság ige, már 25 éve töretlenül, a legkisebb disszonancia nélkül. ha a férjem elhagyna, túlélném, bár nagyon rosszul esne. ha őt elhagyná a felesége, szintén túlélné. bár megviselné. de ha valamelyikünk felbontaná a barátságunkat, nem tudom, mi lenne. pedig nem is minden nap beszélünk. csak van, és én tudom, hogy van nekem, és én vagyok neki, és ez elég. ha baj van, jön, ha baj van, megyek. nem tudom tovább ragozni. a barátom.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!