Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiszel a fiú-lány barátságban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszel a fiú-lány barátságban?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért?

Ha nem, miért?

Volt ezzel kapcsolatban élményed?

2011. jún. 14. 23:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Tudom. Nem vagyunk, soha nem voltunk egymás esetei. Én nem férfiként nézek rá, ő nem nőként néz rám. Élettársa van már vagy 6 éve.

De tény, hogy van olyan barátom, akiről tudom, hogy bejövök neki.

01:35 voltam

2011. jún. 15. 13:08
 22/29 anonim ***** válasza:

ma 13:03

Onnan, ahogy a szerelmére néz. :)

2011. jún. 15. 13:12
 23/29 anonim ***** válasza:
Az egyik legjobb barátom fiú. És nem hiszem, hogy többet érezne, hála a jó égnek =) Még hátulról (közös ismerőstől) is kaptam információkat, hogy ő csak a hugaként kezel (gondolom kicsit féltettek, hogy esetleg én többet akarnék). Van barátnője, jól elvannak, ha nincs vizsgaidőszak, akkor heti szinten találkozunk, iszogatunk...stb, sokszor nála is alszom, de nem egy ágyban vele. =)
2011. jún. 15. 16:16
 24/29 A kérdező kommentje:

Még egyszer köszönöm a válaszolóknak. Azt hiszem, ez egy olyan kérdés, amin órákig vitatkozni lehetne eredmény nélkül. Íme az én esetem.

Kiskorom óta sülve-főve együtt voltam egy fiúval. Barátok voltunk, nekem ő volt a legjobb barátom, és egyáltalán nem úgy tekintettem rá, mint akibe szerelmes vagyok. Ezt éreztem én is: hogy csak, szigorúan mint barátként tekint rám. Órákig el tudtunk beszélgetni mindenről. Éjszakákat virrasztottunk, anélkül, hogy egy ujjal is egymáshoz értünk is volna. Ez nagyon sokáig tartott, ez a bizalmi kapcsolat, tényleg neki jobban ki tudtam önteni a szívemet, mint a lány barátnőimnek. Úgy 6-7 év múlva elmondta, hogy ő mindvégig szerelmes volt belém. Az életbe nem gondoltam volna, egy világ dőlt össze bennem. Ma már úgy elsétál mellettem, mintha ez sosem történt volna meg.

(lány volnék amúgy :P)

Most már igazán nem tudom, hogy mit gondoljak... Egyszer belecsöppenek, akkor érzem hogy létezik (bár a lelkem mélyén gondolom hogy nincs) és akkor tényleg kiderül, a partnerem másképp tekintett rám.

2011. jún. 15. 22:53
 25/29 A kérdező kommentje:
*mármint úgy sétál el mellettem, mintha nem is léteztem volna...
2011. jún. 15. 22:55
 26/29 anonim ***** válasza:
Szegény srác... rossz lehetett neki... A legidegesítőbb legbosszantóbb legkegyetlenebb dolog amikor bevallod egy női ismerősödnek az érzelmeidet, az meg úgy reagál, hogy jobb vagy mint a legjobb barátnőim... (van erre egy jó kifejezés angolban "friend zoned") 6-7 évig készülhetett erre a pillanatra, hogy bevallja... félek megkérdezni mit reagáltál :D De nem kell csodálkozni ha észre se vesz, valószínüleg nagyon kiborítottad.
2011. jún. 15. 23:02
 27/29 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy egyébként kedves kérdező -ha nem vagyok indiszkrét- illetve hány éve történt ez?
2011. jún. 15. 23:02
 28/29 A kérdező kommentje:
22 vagyok, 14 éves koromban kezdődött. Amikor szerelmet vallott, utána megbeszéltük a dolgokat. Ő tudta hogy én csak barátilag tekintek rá és nem akarta elrontani a kapcsolatunkat azzal, hogy bevallja, mit érez. Utána szép lassan el is felejtettük egymást. Most már rendesen benne van egy komoly kapcsolatban (közeli ismerősök bevallása szerint).
2011. jún. 16. 10:41
 29/29 anonim válasza:

Én már 1 éve vagyok közeli barátságban egy lánnyal. Mondhatni a legjobb barátom, és ő is ezt mondja rólam. Átlag nap 3-4 órát beszélünk msnen és egyikünk sem akar többet. Még poénkodni is szoktunk h hú de szeretlek stb. de nem gondoljuk komolyan. Olyan mintha a testvérem lenne.

Szóval szerintem lehetséges.

Ehez még hozzátenném hogy ez csak úgy működik ha teljesen őszinték vagytok egymáshoz.

15/F

2011. jún. 21. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!