Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel a fiú-lány barátságban?
Ha igen, miért?
Ha nem, miért?
Volt ezzel kapcsolatban élményed?
Tudom. Nem vagyunk, soha nem voltunk egymás esetei. Én nem férfiként nézek rá, ő nem nőként néz rám. Élettársa van már vagy 6 éve.
De tény, hogy van olyan barátom, akiről tudom, hogy bejövök neki.
01:35 voltam
ma 13:03
Onnan, ahogy a szerelmére néz. :)
Még egyszer köszönöm a válaszolóknak. Azt hiszem, ez egy olyan kérdés, amin órákig vitatkozni lehetne eredmény nélkül. Íme az én esetem.
Kiskorom óta sülve-főve együtt voltam egy fiúval. Barátok voltunk, nekem ő volt a legjobb barátom, és egyáltalán nem úgy tekintettem rá, mint akibe szerelmes vagyok. Ezt éreztem én is: hogy csak, szigorúan mint barátként tekint rám. Órákig el tudtunk beszélgetni mindenről. Éjszakákat virrasztottunk, anélkül, hogy egy ujjal is egymáshoz értünk is volna. Ez nagyon sokáig tartott, ez a bizalmi kapcsolat, tényleg neki jobban ki tudtam önteni a szívemet, mint a lány barátnőimnek. Úgy 6-7 év múlva elmondta, hogy ő mindvégig szerelmes volt belém. Az életbe nem gondoltam volna, egy világ dőlt össze bennem. Ma már úgy elsétál mellettem, mintha ez sosem történt volna meg.
(lány volnék amúgy :P)
Most már igazán nem tudom, hogy mit gondoljak... Egyszer belecsöppenek, akkor érzem hogy létezik (bár a lelkem mélyén gondolom hogy nincs) és akkor tényleg kiderül, a partnerem másképp tekintett rám.
Én már 1 éve vagyok közeli barátságban egy lánnyal. Mondhatni a legjobb barátom, és ő is ezt mondja rólam. Átlag nap 3-4 órát beszélünk msnen és egyikünk sem akar többet. Még poénkodni is szoktunk h hú de szeretlek stb. de nem gondoljuk komolyan. Olyan mintha a testvérem lenne.
Szóval szerintem lehetséges.
Ehez még hozzátenném hogy ez csak úgy működik ha teljesen őszinték vagytok egymáshoz.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!