Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiszel a fiú-lány barátságban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszel a fiú-lány barátságban?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért?

Ha nem, miért?

Volt ezzel kapcsolatban élményed?

2011. jún. 14. 23:03
1 2 3
 11/29 napietus ***** válasza:
ja, szóval velünk kapcsolatban Nietzsche mester szavai nem igazolódtak. bár lehet azért, mert még közel sem voltam asszony, mikor ez kezdődött (4 évesek voltunk).
2011. jún. 14. 23:33
 12/29 anonim ***** válasza:

Nem hogy hisze, hanem tudom, hogy van.

Rengeteg tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, sokszor jártam úgy, hogy a másik többet akart, merem állítani, hogy százból kb. nyolcvan esetben ez így történik.

Viszont van férfi barátom és a páromnak lány barátja, már nagyon hosszú idő óta. Mindenkinek megvan a maga párja, szerelme, ettől függetlenül a barátság ugyanúgy működik.

Tehát kétségtelenül van ilyen, csak ritka. Ha valaki azt hiszi nincs, csak a tapasztalatlanságának tudható be... van, aki egész életében nem tapasztal ilyet.

32/N

2011. jún. 15. 00:04
 13/29 saku28 válasza:
Nekem elég sok fiú barátom van (15 éves lány vagyok) és kétlem, hogy mindegyik szerelmes lenne belém... márpedig én nem vagyok :P Ezek szerint van, nem igaz? :)
2011. jún. 15. 00:42
 14/29 anonim ***** válasza:

Létezik olyan eset, amikor egyik fél részéről sincs szexuális vonzalom. Viszont az ember mindig szívesebben van azokkal az emberekkel, akiket vonzónak talál. Én már próbáltam az úgymond "haveri" kapcsolatot lányokkal (fiú vagyok). Ahogy az előbb írtam, azok társaságát keresem ösztönösen, akik tetszenek nekem. Viszont ha egy lány haverom odajött hozzám, megszólított, írt nekem MSN-en, vagy segítséget kért tőlem, akkor foglalkoztam vele, rá fordítottam a figyelmemet. (a legtöbb emberhez alapból így állok hozzá). Ezt diktálja az önérzetem, a becsületem.

Viszont tegyük fel, hogy itthon ülök magányomban és unatkozok. Ráírok az egyik állítólagos lány barátomra. Ha neki éppen nincs kedve rám figyelni, akkor a szokásos, unalmas beszélgetés zajlik le: "szia-szia-hogy vagy?-jól-mi újság?-semmi-láttad az xy videót facebookon, mit gondolsz róla?-semmit-mostanában milyen téma érdekel?-semmi..."

Ilyenkor egy borzalmas érzés fog el. Ez semmibe vesz engem. Még annyira le tisztel, hogy értelmes választ adjon. Ha a segítségét kérem valamiben, ugyanez a helyzet.

Egy másik példa: Régóta tetszik nekem egy lány és év elején úgy hozta a sors, hogy közel kerültünk egymáshoz (osztálytársak vagyunk). Fél éven keresztül szórakoztattam, figyelmes, kedves voltam vele. Minden erőmmel rá koncentráltam, viccelődtem, meg minden. Fél év után ismeretlen okból kissé eltávolodtunk. Ma már egyszerűen nem foglalkozik velem. Még csak rám se néz. Mondhatnám úgy is, hogy le se sz@r. Elég rosszul esik, hogy ezt kapom azért, hogy hónapokig hülyét csináltam magamból.

Persze sok kérdés felmerül ezekkel kapcsolatban. Lehetséges, hogy a chat-es példánál a lánynak éppen nem volt kedve beszélgetni. Részemről se volt jó a beszélgetés indítása. Nekem viszont mindig volt annyi becsületem, hogy kissé megerőltessem magam és értelmes, tartalmas választ adjak. A második példánál tudni kell, hogy egyáltalán nem jól csajoztam. Fél évvel ezelőtt sokkal éretlenebb voltam, mint most. Ám a csajnak lehetne annyi becsülete, hogy minimálisan is viszonozza az erőfeszítéseimet. Legalább hozzám szólna néha, mint egy haver.

Ezekből arra tudok következtetni, hogy ha nem tetszek egy lánynak, akkor már csak idomított pincsikutyánk vagyok jó. Nemrég jöttem rá erre. Most már nem bízok meg annyira a lányokban, mint előtte.

Azt tanácsolom a fiúknak, hogy legyenek óvatosak, mert könnyen kihasználhatják őket. Egy dologban reménykedek: fogok még ennél értelmesebb lányokkal is találkozni.

(15/F)

2011. jún. 15. 00:53
 15/29 anonim ***** válasza:
Huh, elég terjedelmesnek néz ki, amit írtam. Ne ijedjetek meg, csak előkerestem és másoltam a feljegyzéseim közül :D
2011. jún. 15. 00:55
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszek benne, mert nem vallás. De létezik. A legjobb barátom fiú.
2011. jún. 15. 01:35
 17/29 anonim ***** válasza:

hiszek benne mert: családi barátságok...

pl: anyukám barátnői apukámal is jó viszonyban vannak és velem is(én lány vok)

apukám fiúbarátai pedig anyámnak is barátai..stb..

2011. jún. 15. 01:41
 18/29 anonim ***** válasza:
Nekem 2 legjobb fiú barátom volt, mindent megtudtunk beszélni egymással, tehát barátok voltunk. Történt egyszer az, hogy mind2 fiú többet akart, s ebből az lett h ők is és mi is haragban lettünk, de nem tartott sokáig az egyikkel még mindig legjobb barátok vagyunk, s már nincs az, hogy valamelyikünk többet érezne a másik iránt. Létezik ilyen barátság, de ahogy már előttem is írták, inkább idősebb korban.
2011. jún. 15. 08:15
 19/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Akik azt írják, hogy a legjobb barátjuk fiú, azok honnan gondolják, hogy a másik nem érez többet, mint barátság? Lehet, hogy még magának sem vallotta be. (ezt saját bőrömön tapasztaltam)
2011. jún. 15. 13:03
 20/29 anonim ***** válasza:
Azt lehet érezni ha a másik többet érez. Olyan női megérzés.
2011. jún. 15. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!