21/51 anonim válasza:
Szerintem nem rosszabb mint pl. a Kamilla, Hajnalka
22/51 anonim válasza:
név mint olyan még oké. de a jelentéséhez haspuffadás,nyákoldás és egyebek kapcsolódnak. ezért rosszabb sztem mint pl a hajnalka ami szimplán egy hajnalban nyiló gyönyörű virág
23/51 A kérdező kommentje:
A Kamilláról meg az arcüregy gyulladás? :)
2013. febr. 26. 11:42
24/51 anonim válasza:
hívd inkább Annának, azt mindenhol egyformán ejtik.
25/51 anonim válasza:
pontosan. ezért a kamillát sem adnám
26/51 anonim válasza:
de te tudod,nekem spec fontos h a jelentéséhez szép és jó dolgok tartozzanak. a nagyfiam "harcos", a lányom "a legszebb", a kicsi fiam pedig "király". én "istennő" vagyok,férjem "fejedelem"
27/51 anonim válasza:
most néztem h a zsálya latin neve Salvia-igy esetleg a Szilvia név? annak a jelentése erdei-tündér-
28/51 anonim válasza:
Jól hangzik, de inkább kisállatnak adnám.
29/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Mondjuk idegen neveknél annyira nem szoktam nézni a jelentést. (Pl. az én nevem jelentése "férfi", pedig nő vagyok.)
Az Annát azért nem szeretném, mert egyrészt tucatnév lett, másrészt szeretném, ha magyar név lenne, harmadészt errefelé elég sok orosz, ukrán Anna meg Olga van, akik prostik.
A Zsálya helyett tudtok valami szép hangzású magyar nevet?
2013. febr. 26. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!