2/51 anonim válasza:
rémes. szegény gyerekkel ne szúrj ki. az ilyen boróka,málna,eperke stb sztem nem való névnek,kisbabának még cuki de gondolj el egy felnőtt nőt pl, dr kovács zsálya??? ha már növénynév akkor max kamilla,hajnalka,veronika
3/51 anonim válasza:
Mivel egy gyógynövény, így nem adnám a gyerekemnek.De neked kell tudni! De mondjuk nekem ennél durvább nevek tetszenek pl a Mírandolina, mások kiakadnak tőle:)
4/51 anonim válasza:
Nekem a tea jut róla eszembe, aztán pedig a növény, majd a gyógycukor.
Ha ezektől megpróbálok elvonatkoztatni, akkor egy kedves, egyszerú, szőke hajú parasztlányt tudok elképzelni ezzel a névvel, aki egy virágos réten áll.
5/51 anonim válasza:
Ha a hangzása miatt tetszett meg, akkor ajánlanám inkább a Zselyke nevet, szerintem nagyon szép!
6/51 A kérdező kommentje:
Külföldön élünk, a kislány csak félig magyar, így nem is a jelentése, hanem a hangzása alapján választottam.
Köszönöm a véleményeket!
2013. febr. 26. 09:29
7/51 A kérdező kommentje:
*születendő kislány
2013. febr. 26. 09:29
8/51 anonim válasza:
nem tetszik,de nem is nekünk fontos,h tetszen :)
9/51 A kérdező kommentje:
Kedves #8, igazad van :)
Csak az arányra vagyok kiváncsi. Ha itt a túlnyomó többségnek nem tetszik, akkor valószínű, hogy a való életben is sokan felröhögnek magukban a név hallatán.
2013. febr. 26. 09:33
10/51 anonim válasza:
nem lenne ez nevetséges, ha nem egy növény lenne, mert amúgy a hangzása olyan lágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!