Ha antiszociális vagyok, hol van esélyem ismerkedésre a neten kívül?
Hány éves vagy/az ország mely' táján élsz?
Két lényeges információ. Ezek nélkül nem tudok ötletelni.
"Már megbántam, hogy segíteni próbáltam.
Valószínűleg csak azért tetted fel a kérdést, hogy ismerkedj, nem pedig tanácsért."
:D Sugárzik a jóindulat a válaszaidból, és az eszed is vág, mint a döglött tonhal.
"Hány éves vagy/az ország mely' táján élsz?
Két lényeges információ. Ezek nélkül nem tudok ötletelni."
A korom miért számítana?
Azért, mert a gyk tele van ~12 éves kamaszodó kislányokkal, akik itt hisztiznek, hogy nem akarnak tovább élni, meg utálja őket mindenki/ők is utálnak mindenkit. Azért.
Próbáltam információt kérni, hogy kiindulhassak valamiből; de ha eleve elutasítasz minden segítő szándékú próbálkozást, tekintsd tárgytalannak a kérdésemet. :)
Részemről tárgytalan az általánosításod miatt.
Mindegy kérdés lezárva.
Most már értem, miért nem tudsz ismerkedni; valaki segíteni akar, és Te még sértegeted is.
Rászolgáltál a sorsodra.
Tudod, ha segíteni próbálsz egy embernek (ráadásul Ő kérte a segítséget), de egy bazi nagy betonfalba ütközöl, elég lehangoló tud lenni.
Ráadásul értelmezésed egyes. Ha általánosítanék, azt írtam volna, hogy TE vagy egy hisztis 12 éves, a kérdésed miatt. De nem, én rákérdeztem a korodra. Jóhiszeműen.
Nézd, hiába írtam volna, hogy próbálkozz itt meg itt, ezzel és ezzel, ha az ország másik végén laksz, és korhoz nem illő dolgot ajánlok. Akkor az lett volna baj.
Ha viszont ezzel is önigazolást szeretnél nyerni, hogy Te mennyire antiszoc, és mennyire különb vagy mindenkitől, ám legyen. Sok sikert! :)
Ez se érdekel nem olvastam el.
És sehol nem írtam, hogy tündércukorvirág vagyok. Ha valaki hülye, kimondom, akár tetszik, akár nem. Csak épp fölösleges csupa idióták közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!