Ha túl sok időt töltök furcsa, gyengén szocializált emberekkel van rá esély, hogy később nekem is nehézségeim akadnak?
Megismertem egy lányt és hát bár az első pillanattól fogva látszott, hogy fura nem akartam megsérteni azzal, hogy nem találkozom vele. Ő meg persze teljesen rámszállt én meg sajnálom mert ő is ember.
Viszont úgy érzem ha túl sokat kommunikálok vele meg minden, a normális emberekkel nem fogom tudni megérteni magam, őt meg igazából nem érdekli, hogy mennyire törekszem arra, hogy mindenki elfogadjon, szerintem nyereménynek tekint és nem is magamért szeret.
Szóval nem tudom, véget szeretnék vetni ennek az egésznek de sértés nélkül, és az én hibám persze.
Jogosan aggódom, hogy ha túl sok időt töltök vele én is ilyen fura leszek?
Ráadásul bár lefeküdtünk, rendkívül perverz, azt meg főleg nem szeretném, hogy ezzel tartson "fogva" mert egyenlőre nincs más.
Szóval a kérdés az, hogy ha leállok egy ilyen lánnyal van rá esély, hogy később nagyon nehezen találok normálisat?
"Szóval a kérdés az, hogy ha leállok egy ilyen lánnyal"
Szerintem már leálltál vele. Ha furcsa és gyengén szocializált, akkor talán nem kellett volna összefeküdni vele. És főleg nem rákenni azt, hogy most hiretelen miért akarsz lelépni. Szánalmasak az ilyen "férfiak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!