Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyenek a szerb emberek?

Milyenek a szerb emberek?

Figyelt kérdés
Végeztem egy kis családfakutatást, és kiderült, hogy mind apai, mint anyai ágon Szerbia területéről "származom". Nem tudok túl sokat a szerbekről, mint népről... esetleges ott élő rokonokról nem tudok, szóval őket nem kérdezhetem :) A szokásaik, kultúrájuk, habitusuk érdekelne, illetve ha van valami sztereotípia, vagy "csak rájuk jellemző" jelző, mondás, általános igazság - örülnék, ha megosztanátok velem :D
2009. szept. 9. 20:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
89%
Bár rég jártunk kint,de én úgy érzem azért már kezdünk megbékélni egymással.Akár hol voltunk nem ért minket sérelem mert magyarok vagyunk.Amit tapasztaltam hogy elég bulis,üzletelős népség,ami véget szimpatikusak is,de lehet részben azért mert az egyik dédipapa az jugoszlávia legdélebbi zugából került erre felé valamikor a háború után,aztán ment is nyugatra,igazából semmit nem tudunk róla csak azt hogy csapta a szelet a dédimamának.Elég harsányak,elég vadul vezetnek,nem a munka hősei és ezt a pokerező trafis zsarukról gondolom.Azt meg elismerem munka után öröm lenne nekem ha egy Vesna,Nikolina,Natasa vagy Zeljana nevű lány várna otthon :D.Amúgy apán látszik kicsit a szlávosabb beütés,magas,kék szem ,sötét haj.Kint meg sok apához hasonló figura volt.
2018. ápr. 26. 22:17
 22/22 anonim ***** válasza:
Elmebeteg, buta, agresszív nèpsèg. Hasonlóan az ukrànhoz.
2023. máj. 6. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!