Osztalytarsammal mindig veszekszunk. Mit tegyek?
13 evesek vagyunk, en egy husisabb,eleg fius lany ( 167centi,63kilo) o pedig egy eleg deszka teljesen lanyos lany ( 164 centi ,40kilo) .. mivel tejesen masok vagyunk,allandoan veszekszunk.
eleg furcsa lany,az osztalybol 2-3ember szereti...szerdan egy osztalytarsamtol titokban elkerte a telefonszamom.azota zaklatnak viberen..teljesen olyan izlestelen karomkodo stilusban ahogy o szokott...mar akkor gyanakodtam ra hogy o az,o szokott ilyen nevetseges dolgokat csinalni,irogatni.(volt,hogy csinalt egy ál facebookot hogy irogasson..)
tegnap este ramírt hogy "mi jogon gyanusítom őt,foglalkozzak a sajat eletemmel ,ami nekem ugye nincs.." ( ?! ) mondtam neki,hogy ne itt,majd hetfon suliba megbeszeljuk. penteken voltunk osztalykirandulason,amikor epp buszon voltunk,akkor irt ez a szemely. megmutattam egy csajnak,hogy ezki száma..? akkor megkert egy fiu osztalytarsam hogy mutassam meg neki hatha tudja,de akkor elkezdte olvasni az uzeneteket,amire a fel osztaly odatelepedett hogy olvassak ok is..mindenki ra gyanakodott.ha hivjuk a szamot,kinyomja..
minden heten osszeveszunk,o ugye nemjott kirandulni mert "nyomorultakkal nem lesz"..
de amikor szeretne valamit,akkor persze tokeletesek vagyunk.ujjabb szokasa,hogy megoldja (benyal) a tobbieknek (akik eddig nyomorultak voltak) hogy ellenem forduljanak,de a tobbiek ennek nem ellenalnak,mert ugye nem ertik még..meghát a lány c. tipusú allampolgar, es szerintem senki se szeretne egy kest a nyakaba,ezert inkabb hozza fordulnak..igyhat maradok 4 emberrel korulbelul..mindig ezt teszi.
gondolkoztam azon hogy megnevelem,de nemkene hogy hivja a rokonait aztan kitudja mit csinalnak velem.hagyni meg nemfogom magam..
mit tegyek? igazan unom mar ezt...:)
Nekem is volt egy ilyen problémám, amikor még kisebb voltam. Sokáig titkoltam, mi van, de végül apám megtudta a dolgot. Egyszer, mikor a csaj kilépett a suli kapuján, apám már ott várta, felemelte a földről a gallérjánál fogva, és megfenyegette hogy megöli és a családját is, ha nem hagy békén (apám nagyon rendes ember, de ha a családja biztonságáról van szó, bármire képes). Többet sohasem bántotta a csaj, ezt mondjuk vagy 10 évvel később tudtam csak meg.
Esetleg próbáld meg levegőnek nézni, vagy ha továbbra is piszkál, kérj segítséget, nem szégyen az. A 2-es tanácsát is megfogadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!