Mit csináljak az osztálytársammal?
Figyelt kérdés
Van középiskolában egy osztálytársam aki mostanában kicsit beszólogat stb. Mostanában tűnt fel, talán azért mert néha rossz kedvem van. Csak hülyéskedik valószínűleg de kicsit akkor is sértő néha és legszivesebben olyankor beverném a képét, de ezt nem akarom megtenni mert nem akarom hogy a suliból kirúgjanak stb meg amúgy is kerülöm a konfliktusokat ha lehet. Mit lehetne tenni? Ha beszélnék vele erről lehet hogy még jobban csinálná.2011. dec. 18. 20:45
1/5 anonim válasza:
Ha mások előtt szólj be, akkor szólj neki vissza. De ne sértőt, mert azzal egy szintre kerültök. Ha tanár előtt szól be nyugodtan szólj neki vissza határozottan, hogy ez nagyon rosszul esett tőled. Ha haverok előtt teszi, az nehezebb szitu, akkor találj ki valami frappánsat, de semmiképpen se durvát, vagy sértőt.
2/5 A kérdező kommentje:
Haverjai előtt teszi. Az a baj hogy hirtelen csak sértőt tudok neki mondani.
2011. dec. 18. 20:54
3/5 anonim válasza:
Legyél vele kedves, dumálj vele, kezdeményezz beszélgetést... haverkodj össze vele...
4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vele rosszban. Csak néha szerintem túlzásba viszi a hülyéskedést.
2011. dec. 18. 22:00
5/5 anonim válasza:
Ha azt mondja ronda vagy, akkor mondd, hogy tudom, én vagyok a tükörképed. ekkor nem lesz egód, és őt is totál leoltod. De ne adj neki okot a beszólásra. Ne beszélj sokat, csak ha pontosan tudod hogy értelmeset mondasz, ne vitatkozz vele, ne süss el hülye favicceket, nézz ki normálisan. De egyszer, a haverjaid előtt, nyugodtan mondd meg neki hogy, hé, leállnál már végre ezzel? Nem baj ha mindenki hallja, mert legalább sokan melléd állnak, és akkor abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!