Nagyon összevesztem az egyik osztálytársammal, most mintha nem is ismernénk egymást. Hogy lehet segíteni ezen?
Abból indult ki az egész, hogy rossz kedvem volt. Nem is nagyon szóltam senkihez. Pár órán mellette ülök, nem szóltam egy szót se. Senkihez sem amúgy (csak néha).
Erre három napra rá, mikor beérek az osztályba, hív. Odafordulok, erre elkezd üvöltözni, teljesen kikelt magából. Hogy én "basszus 3 napja csinálom már ezt, mondjam meg, mi a jó f.sz bajom van velük". Rohadt érzékeny vagyok, egy szó nem jött ki belőlem. Ha egyet mégis ki tudtam nyögni, mielőtt folytathattam volna, mindig félbeszakított, hogy "na mondjad, mondjad" vagy "de ne mentegetőzz", "ne istenemezz". Jelzem, fogalmam nem volt, miről beszélt, milyen sértődésről (nem szoktam megsértődni, max. haragudni, nem ugyanaz). Én közben már csúszok be a pad alá, a szavak már nem jönnek, ő meg csak üvölt rám.
El se tudtam mondani, hogy nagyon rosszul érzem magam mostanában, ezért nem szóltam hozzá órákon. Minden szavamat félbeszakította.
Ez volt 5 napja, azóta mintha ott se lennénk egymás mellett. Én nem érzem úgy, hogy bármit is mondanom kellene neki. Vagy magyarázkodnom kéne.
Mit kezdjek ezzel? Én nem megyek bocsánatot kérni, békülést kezdeni, mert nem tettem semmit. Ő sem fog jönni hozzám, mert érzem, hogy szentül hiszi az igazát. Egy bocsánatkérés nagyon is jól esne, mert még szörnyebben érzem magam. De ezt sem fogja megtenni.
Szedd össze magad, és mondd el neki mi történt valójában. Ha nem hallgat meg, akár MSN-en is.
De én a helyedben nem barátkoznék olyanokkal, akik ordibálnak velem, és ráadásul nem is kedvesek. Próbáld megtalálni azokat, akik valóban szeretnek és olyanok, mint te.
Ha nem is suliból, akkor iratkozz be valamilyen sportra, ott új emberekkel ismerkedhetsz meg. ;)
:)
Ő amúgy kedves, aranyos, és minden, ami ezzel jön. De kis dolgokon, amiket úgy vesz le, hogy ellene irányultak, annyira bedühödik, hogy szinte a porba nyom. Nagyon rossz tulajdonsága ez, de csak néha ilyen. Máskor szeretjük, imádjuk egymást. De ilyenkor mindig úgy érzem, hogy összedől minden, amit az együtt töltött idő alatt "felépítettünk". :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!