Mit tegyek az osztálytársammal?
Szerintem előbb utóbb úgyis kiderül...
De azért gondolkozz el.
Év elején jóba voltál vele...?
Mert lehet az a baja, hogy valamit beszóltál neki egy társaságba, ami neki nem tetszett...
Vagy nem foglalkozol most vele annyit, mint év elején, ha jóba voltatok...de még elég sok minden miatt haragudhat...
Ha érdekel ez az osztálytársad, akkor biztos jófej lehetett év elején.
Csinálhatnád azt, hogy mondjuk szervezel valami kisebb bulit vagy mozizást. És elhívod őt is. Hogyha jófej gyerek, akkor le fog neki esni, hogy kedves vagy hozzá, miért kéne haragudnia... ha azonnal elutasít, és még hülyének is néz, hogy mi a frászt akarsz tőle még mindig... akkor tényleg valami nagy baj lehet.
Én utálom az ilyen embereket. Mondd neki azt legközelebb (mert attól, hogy nem válaszol, még figyel rád, ez biztos, hallja, amit mondasz):
- Utálom az olyan embereket, akiknek valami bajuk van, de nem képesek elmondani, hogy mi az. ha valakinek valami problémája van, mindent megtesz azért, hogy megoldódjon. Ha te inkább duzzogsz, és nem szólsz hozzám, az azt mutatja, hogy valójában semmi bajod sincs. Nem vagyok gondolatolvasó, ha azt akarod, hogy komolyan vegyem a problémádat, beszélj róla.
Ha ezek után se beszél veled, hagyd a fenébe az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!