Mit tegyek az osztálytársammal?
Figyelt kérdés
Most vagyok kilencedikes, bejutottam egy jó suliba, az osztálytársaim nagyon jók, de van egy osztálytársam aki valaimiért haragszik rám. Nem tudom mi baja van. Ha kérdem nem mondja meg mi baja, ha hozzászolok nem mond semmit még csak rám se figyel. Nagyon bosszant ez az egész. Mit tegyek. Értelmes választ lécci.Köszönöm.2011. nov. 9. 15:20
11/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok: mikor az előbbieket írtam, nem olvastam el a kommenteket. ha olyasmi van, hogy válnak a szülei, stb, akkor tényleg nem tehet róla, de (te erről nem is tudhatsz), de ha neki van valami baja, akkor igaz, amit írtam. Amúgy úgy írtad, hogy csak veled ilyen. Szóval kétlem, hogy válnak a szülei, vagy valami hasonló. akkor mindenkivel ilyen lenne.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönom az eddigi válaszokat, sajnos még nem oldodott meg a probléma, úgy hogy ha valakinek van ötlete akkor írjon.
2011. dec. 6. 15:36
13/13 anonim válasza:
Mondd neki, ahogy az egyik utolsó mondta, hogy árulja el mi baja. Muszáj neki, ha előbbre akar jutni benne. ha pedig nem, akkor az ő baja., Akkor senki nem oldja meg helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!