Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ennyi szélsőséges...

Miért van ennyi szélsőséges szülő?

Figyelt kérdés

AZ az igazszág, hogy eddig nem tűnt fel annyira. De már egyre jobban.

Jelenleg 12.-es vagyok.

Végig néztem az osztályon és tényleg ezt láttom.

Több olyan osztálytársam van akiknél a család tele van hitelel.

Két csajról ezt nagyon jól tudom. Ők ezt rendszerint megbeszélik egymással. De mégis ha csak kivülről szemlélném őket /nem tudnám róluk/ akkor azt hinném milyen jól megy nekik. Pl.: mindig azt hallom tőlk, hogy ilyen új cuccot kaptam olyan új cuccot. Jó kapjanak cuccokat. De pl:. ha pont ilyenek állítanak be 120e.-s ipod-dal akkor már nyílik a bicska a zsebembe. /és tényleg pont annak a két lánynak van/

Vannak az osztályba kevésbé tehetősek akik alig jönnek ki 1 hónapra ezzel tisztában vagyok. Ezek annyira nem is zavarnak mert tisztában vagyok azzal, hogy ilyen különbségek vannak. Úgy előttük próbálok a családomról nem beszélni /a szegényebbek előtt/. Jó nekünk se megy olyan jól de azért mi is megkaptunk sok mindent amit akartunk. /és semmi ilyen problémánk nincs./

A szélsőségekhez visszatérve. Nem tudom, hogy sok szülő mennyire van képbe a hétvégi bulikról. Múltkor 2 barátommal leültünk egyik este a helyi kávéházba. Ez szembe van a kocsmával. Azt láttam, hogy két kislány 12-13 évesek voltak / a többiek mondták/ agyonra voltak sminkelve úgy, hohy én kinéztem belülük a 17-18-at és segg részegen. Annak a jelenetnek voltam tanőja, hogy az egyik csaj az ablakon hány kifele míg a másik megy kifele és beleesett az árokba.

Most őszíntén hol vannak ilyenkor a szülők?

Értitek engem 18 évesen alig engednek el nem még, hogy 12 évesen.

Bocsi a helyesírásért de a billentyűmmel mostanában nehezen bírok.

2013. febr. 19. 18:14
 1/2 Kata 2000 válasza:
Mennyi idős vagy, mert összezavarodtam?! Egyszerre mintha több dologról is beszélnél. Mi a konkrét kérdés, mert asszem értem mire célzol, csak nem akarok hülyeséget írni, ha mégsem.
2013. febr. 19. 19:27
 2/2 Kata 2000 válasza:
Ja, megg van, 18 vagy, oké!
2013. febr. 19. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!