Nevtanban a logopédus szülő számára tud igazolást adni?
Figyelt kérdés
Szeptember óta várok időpontra ma hívtak hogy hétfőn mehetünk.Nagyon beszélni sem tudtam amikor hívtak mert villamoson voltam, meg már megörültem, és mondtam hogy persze megyünk. Meg hát kitudja másik időpontot mikorra adtak volna.
Viszont nekem hétfőn vizsgáim vannak.Elvileg pótolható, de csak ha tudok igazolást vinni.
Szerintetek tud adni a logopédus?
2013. febr. 11. 19:25
1/3 anonim válasza:
Adhat,de nem biztos,elfogadhatók
2/3 anonim válasza:
Vizsga alóli felmentéshez tuti elég a logopédus igazolása. Elmondod a tanárnak, hogy emiatt nem tudtál vizsgázni, mert hónapokig kell várni az időpontra és mindig utolsó pillanatban hívnak, így még tervezni sem tudod, de hoztál igazolást. Én ilyet legalábbis tutira elfogadnék.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hát nagyon remélem hogy kapok. Ha kapok azt szinte biztosan elfogadják.Csak felhívni nem tudom őket, holnap nincs rendelés és a suliba meg holnap tudok szólni hogy mi van.
Jaj nem elég hogy fél évet kell egy időpontra várni, de azt is a lehető legrosszabb időpontra adják. Fhúú tiszta ideg vagyok. :(
2013. febr. 11. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!