Miért "felejti el" a legtöbb szülő/felnőtt hogy milyen gyereknek lenni?
Minden gyerek utálja és utálta, ha korlátozták. De ha a szülő nem korlátozza, akkor csak rosszat tesz a gyerekének. Az életben sem csinálhatja mindig azt az ember, amit akar.
Normális szülő nem felejti el, csak már tudja, hogy az ésszerű korlátozásra szükség van.
Inkább ezt felejti el mostanában sok szülő, és mindent megenged a gyerekének.
Ezt már Halász Judit is megénekelte:
"Frásznéni nem is volt kislány kislány korában". :o)
Több gyerekes anyukák!Emelje fel a kezét aki szokta vásárlás alkalmával két gyerekét beállítani a kosárba?!A gyerekek imádnak benne állni.
Én emiatt voltam szar alak,egy kedves néni szerint,ennek hangosan hangot is adott,merthogy más "onnan eszik"(ezt a részt nem értelmezném,mert csomagolt árukat veszünk,vagy ha nem megmossuk,megpucoljuk szerintem,de mindegy is ez)Száraz cipővel álltak egyébként a kosárban.
Nem tudom mit szólt volna ha a két kezébe rakom,eleven rosszcsont 2 és 4 évesemet,és közlöm vele hogy nem tart soká míg elszaladok bevásárolok,köszi a segítséget hogy vigyáz rájuk! :D
Na ez a néni nem csak azt felejtette el,milyen gyereknek lenni,hanem azt is milyen gyerekkel vásárolni!De ez legyen a gyerekeimnek is és nekünk is a legnagyobb bűnünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!