Szerintetek milyen IQ-val rendelkező emberek vannak többségben itt? De akár lehet úgy is válaszolni, hogy negatív vagy pozitív beállítottságú emberek vannak többen?
szerinetem inkább negativ beállitottságúak vannak a gyiken. hogy milyen iq val rendelkezők, arról lehetne felmérést késziteni. :)
az enyém 120 és 110 között ingadozik...
Szerintem a többség 100-110 között lehet. Ez az átlagosnak a magasabb fele.
Néha vannak látványosan kiugró válaszolók, de általában lepontozzák őket, aztán elmaradnak.
Ha statisztikát készítenél: az enyém 129.
Az attól függ a gyakori melyik topicját nézed.
A legdurvább dolgok a Politika, az Ezotéria, Szórakozás topicokban vannak. Oda nagyrészt tényleg ezek a szürke, szennylapos-páolókoélhós panelproli emberek írogatnak. A Szex-szerelem se semmi, ott maximum 60-70 körül lehet az átlag IQ, de ott ráadásul nagyrészt tinik vannak, kb 0 gyakorlati tapasztalattal és/vagy ismerettel a témában. Cserébe viszont a viccesfiúk között eltűnik a komoly kérdés.Ezekbe a topicokba tényleg csak szociológiai felmérésért szabad írni, értelmes választ nem nagyon kapsz.
Van egy-két olyan topic is azért, ahol érdemeben még lehet választ kapni, és vannak nem teljesen agyhalott emberek.
Még annyi topic-ot nem olvastam, de egyre inkább azt érzem, többet lehet itt nevetni mint okulni és a többi csökkenve.
Vannak itt emberek akik szerintem bizonyos területeken egész estés előadást is tarthatnának persze nem itt. Vélhetően ők már csak azért írnak válaszokat mert: "szerencsétlen ne hogy már 'aszigye' a 21. században hogy a gravitáció egy együttes".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!