Fiúk! Mi a véleményetek az alábbi lányos dolgokról? Illetve szükségesnek tartod-e azt vagy van mi a véleményed a következőkről? ;D (pozitív vagy negatív. )
Akár feleslegesnek tartod. (a kérdés milyenségétől függ a válasz) Remélem érthetően kérdeztem: )
1. alapozó
2. cicagatya :D
3. smink
4. cigi(-zik a lány)
5. iszik..
6. piercing
7. sportos öltözködés
8. bulizós
2. amennyiben formás popói vannak, kellően sok +
3. ne legyen túl sok
4. -
5. alkoholista azért ne legyen
6. -
7. semleges
8. semleges
1. nem tudom mi
első válaszoló!:)
mi a problémása piercinggel ?
meg azzal ha egy lány picivel sportosabb ?
1 anélkül se legyen azért ronda
2 +
3 csak nagyon keveset
4 -
5 keveset
6 -
7 ezt se vigye túlzásba
8 ezt meg pláne, nem szeretem az extrovertált csajokat
1. Szerintem felesleges, mert ha tényleg annyira csúnya a lány, hogy arra van szüksége akkor majd a fiúja/barátja az első közös alvás vagy pl. fürdőzés után meg fogja látni az "igazi" arcát és akkor vége a "csodának"... Persze ha úgy érzi jól magát vagy mondjuk csúnya sebek vannak az arcán, akkor használja felőlem, nem én döntöm el úgysem. :)
2. Nekem nem igazán tetszik...
3. Az 1. ponthoz leírtak ide is behelyettesíthetőek. :)
4. Ha szereti a párja, akkor szerintem nem ez lesz a szakításuk oka, a hétköznapok során pedig ha betartja a szabályokat és néha fogat is mos/rágózik, akkor szerintem nincs nagy baj. Bár ennek ellenére én undorítónak tartom...
5. Korlátozottan szerintem elmegy a dolog, erről is hasonló a véleményem mint az előző pontnál, bár én nem iszom alkoholt szinte soha. :)
6. Ha nem túl hívalkodó (bár kinek mi az...) akkor szerintem nincs baj ezzel.
7. Ha ez a sportcipős-mackós-fiús esetekre értendő akkor ez nekem nem tetszik...
8. Korlátozottan nyugodtan, csak legyen biztonságos a szex és ne drogozzon...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!