Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen pozitív és negatív...

Milyen pozitív és negatív tapasztalataid vannak buszsofőrökkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Pozitív: Minden nap Volánbusszal megyek,vannak sofőrök akik mindenkinek köszönnek, megköszönik a bérlet felmutatását is.

Volt,hogy a busz akkor fordult be a buszmegállóba mikor befutott a vonat.Ez azt jelenti,hogy mindenki lekési a csatlakozást és várhat egy órát...erre a buszsofőr gázt adott majd befordult a vasút állomásra és közvetlenül a peron mellett tette le az utasokat, ám sajnos így is csak a gyorsan futó fiatalok érték el a vonatot.(Nem szokott várni a vonat még akkor sem ha látja,hogy futnak az emberek)

De rendes volt a sofőrtől, mert oda is behajtott ahová tilos lett volna, különleges látvány volt egy busz ,ott ahol csak a várakozó utasok szoktak állni.

Negatív: HÉV pótló autóbuszon a sofőr végig káromkodott, a kedvesen érdeklődő,idős utasokkal is úgy beszélt mint egy paraszt, állandóan tövig nyomta a gázt majd ugyan így a fékpedált, alig lehetett állva maradni a buszon.Közben a forgalmat is szidta.

2013. febr. 8. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem van egy negatív, ami nagyon rosszul esett akkor.

Tavaly történt. 18 éves gimnazistaként buszoztam. Felszálltam, kértem a diákjegyet, odaadtam a pénzt, közben ő kérte a diákigazolványomat. Nem volt a kezemben, ezért körülbelül 10 másodpercet kellett várnia, hogy kivegyem a pénztárcámból, de már egyből leteremtett, hogy mi az, hogy nem készítettem elő. Azért nem készítettem elő, mert akkor már négy éve buszoztam heti kétszer, és mindaz idő alatt félévente egyszer ha valaki kérte tőlem a diákot. Ez még nem esett rosszul, de elég csúnya hangnemben szólt már ekkor is hozzám.

Ezután nézi a diákomat és elkezdett velem kötözködni, hogy mi az, hogy nincs rajta matrica. Én meg mondtam neki, hogy nem adnak rá. Erre ő elkezdte hajtogatni, hogy kérjek matricát, mit képzelek én, a törvény kimondja, hogy matrica kell rá. Én meg nyugodt hangnemben mondtam neki, hogy sosem adtak a gimnáziumi éveim alatt matricát és most sem adnak. Nagyon meg sem hallotta, amiket én mondtam, mert csak mondta a magáét elég sértő és csúnya hangnemben.

2013. febr. 8. 22:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Nógrád Volánnál volt egy köcsög sofőr, aki képes volt az idősek előtt bezárni a buszt, ha ép ak értek oda, mikor megnyomta a gombot. Már kidobták őt.

A szája miatt.

De ezenkivül, akivel eddig szoktam rendszeresen utazni, mind kedvesek. (:

( Kb. 8 sofőr)

2013. febr. 12. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!