Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek a raccsolás...

Lányok szerintetek a raccsolás aranyos vagy béna?

Figyelt kérdés

esetleg szexi ? :D

Valamint lenne még két kérdésem:

1. látatok már raccsoló lányt ? (én még nem)

2. Ha tehetnétek elhagynátok a raccsolásotokat ?(gondolkodom elmenyjek-e logopédushoz)

2013. febr. 18. 16:31
 1/8 A kérdező kommentje:
Kort nemet légyszi irjatok
2013. febr. 18. 16:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Bocsi, de engem nagyon tud idegesíteni, ha egyszer észreveszem, akkor utána csak arra tudok figyelni.

1. Eddig csak raccsoló lányokkal találkoztam

2. Én szerencsére nem raccsolok.

DE: hozzátenném, hogyha beleszeretnék egy fiúba, aki raccsol, akkor nincs az a beszédhiba, vagy bármi, ami eltántorítana tőle, de mint mondtam, én eddig csak lánnyal találkoztam. De olyan fiú ismerősöm van, aki selypít, meg egy kicsit pösze, de ettől szerintem még cuki.

21/L

2013. febr. 18. 16:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Semmi gond, az őszinte véleményedet kértem és te leírtad ,ezt becsülöm :) Köszönöm. Várok még válaszokat.
2013. febr. 18. 16:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha azért raccsol, mert külföldi, vagy hosszú időn át külföldön élt, akkor aranyos.

Ha viszont valami beszédhiba, vagy pedig felvett dolog (azt hiszi, menő ettől), akkor irtóra béna.

2013. febr. 18. 16:44
 5/8 anonim ***** válasza:

A raccsolás nem zavar, a helytelen helyes írás jobban :-)

Amúgy nyugodtan menj el logopédushoz, szerintem téged zavar, ha már feltetted a kérdést.

2013. febr. 18. 16:46
 6/8 A kérdező kommentje:
beszédhiba , nem fel vett dolog.
2013. febr. 18. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Bénának nem béna. De nekem, személy szerint kevés esetben jön be. Van, amikor helyesnek tartom, mert úgy érzem, illik a sráchoz, vagy ha anyanyelvéből fakad, de van, amikor nem kifejezetten jön be.

Logopédus-ügy pedig: akkor menj, ha téged zavar a problémád. Nekem volt beszédhibás ismerősöm, őt baromira zavarta kiskorában, addig nem is nagyon nyílt meg senkinek, aztán általánosban elment logopédushoz, és meg nem mondanád, hogy anno beszédhibája volt, és látom, hogy sokkal felszabadultabb, mint anno. De ha téged nem zavar nagyon, akkor csak azért, mert lehet, hogy jobban bejönnél a csajoknak nélküle, nem érdemes, sztem, ha amúgy nem idegesít téged.

2013. febr. 18. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Menj logopédushoz. A raccsolás egy hiba, amelyen azonban lehet változtatni. Ha valaki erénynek tartja valamely hibáját (pl. szexinek a raccsolást... ilyet se hallottam még!), az nagyon visszatetszést kelt. Ha azonban tesz ellene, igyekszik javítani rajta, az nagyon dicséretes.

Még nem láttam raccsoló lányt, de ha én raccsolnék, természetesen elmennék logopédushoz.

26/N

2013. febr. 19. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!