Szerintetek van tökéletes élet?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy némelyik embernek minden megadatott,szépség,pénz, okosak, stb. Itt a mi kis városunkban is van egy két ilyen ember,akiknek csak "megszületni volt nehéz" nem irigységből mondom csak unom már,hogy mindig hoz a sors valami bukkanót. Mihelyt megoldom az egyik problémát jön a másik.2013. febr. 18. 16:22
11/12 anonim válasza:
Az enyém. :)
Túl szép nem vagyok, de csinos. A párom szeret, én is őt, a szakmám a szenvedélyem és sikerült elhelyezkednem diploma után. Nem vet fel a pénz, de van egy kis kezdő fizetésem, ami elegendő a megélhetésre. A családomat szeretem, békében vagyok velük.
Ugyanakkor mindez nem hullott az ölembe, hanem kőkeményen minden pillanatban odatettem magam, az eszem, tehetségem, akaratom, hogy ezek így legyenek. De ez nem szenvedés volt, pusztán normális erőfeszítés.
Hétköznapi problémák persze jönnek (elromlik a kazán, kifut a vacsora, odaég a sült, a varrónő nem készül el idejében a nadrágommal vagy ilyesmi) - de ezeken azért kár szenvedni.
12/12 anonim válasza:
Nincs, ha tökéletes életem lenne, akkor unatkoznék, mert nem tudnék mit kezdeni a nagy tökéletességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!