Gazdagok! Ti hogy viszonyultok szegényebb osztálytársaitokhoz, munkatársaitokhoz?
Van néhány osztálytársam, akiknek csak a nappalijuk akkora mint a mi egész lakásunk. Nem lakásban hanem minimum 2 szintes házban laknak. Múlt héten pont egy ilyen osztálytársam hozta el nekem a leckét. (előtte még sosem járt nálunk) Persze behívtam meg minden, de látszott rajta a meglepődöttség. Félreértés ne essék nem esik szét a lakás, meg nincs kupleráj, minden szép és takaros, de az egész mindenség kb. 40 négyzetméter (egy kis szoba, egy pici konyha és egy wc-fürdő egy kis helyiségben)
Legszívesebben megkérdeztem volna tőle, hogy éppen most mire gondol, de nem mertem.
Amikor elmentem egy osztálytársamhoz persze,hogy láttam a bútorok már nagyon régiek de ez nem érdekelt.
Anyukája szívéjesen fogadott és körülugrált minkent.
Nagyon jó hangulat van náluk és szivesen megyek máig hozzájuk.
Egyszer egy jó darabig én etettem egy ismerősünket, aki önhibáján kívül nagyon nehéz körülmények között él. Egyébként szorgalmas és jó gyerek, mára már sikerült is kijjebb lábalnia a nyomorból.
Amikor van valami munka, ha csak lehet, szegényebb ismerősöket kérünk fel az elvégzésére, természetesen olyan fizetségért, hogy megérje. Mintha segélyt adnánk, csak azt lehet, hogy nem fogadnánk el, így viszont nem ciki. Ilyenkor főzünk nekik jó kajákat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!