Ti tapasztaltatok már ilyet? Hét vicce
Próbálok külföldön munkát találni, ezért több álláshirdetést is megnéztem, majd véletlenül 2x ugyanazt a pasit hívtam fel. A csávó már az elején hazudott hogy magánszám, mikor rosszul mondtam ki a cég nevét, a másodiknál pedig 15 perc faggatás után szó szerint idézem az illetőt ,, megmondom a frankót, semmi esélye".
Azon kívül, hogy jót röhögtem az illetőn, most komolyan hogy lehet valaki ekkora bunkó?
Nem vicc ez, nem akart hülyíteni, amire ő keres embert (asszonyt) arra te az elmondottak alapján nem leszel jó.
Én is befutottam már az ilyenbe:
hirdetés szerint napi 4 órára keresett valakit, aki ért a számítógépes adatfeldolgozáshoz, egy kicsit a könyveléshez.
Felhívtam, a végén kiderült: háztartási alkalmazottat keres, aki ott is lakna és "teljes ellátás" fejében elvégezné a házimunkát, meg feleség is lenne, és mivel őneki van egy vállalkozása, mindezek mellett még a könyvelést, bevallást egyebeket is megcsinálná. Szóval 3 legyet egy csapásra.
Mikor mondtam, hogy én nem akarok odaköltözni, no meg a házimunkát és egyebeket valaki mással végeztesse el, rögtön nem voltam frankó neki.
Tiszta beszéd.
Tessék, itt van egy, először dühbe jöttem, de utólag már röhögök rajta:
Évekkel ezelőtt történt velem.
Épp nem volt munkám, feladta egy hirdetést, hogy munkát keresek, kereskedelmi, főleg könyves területen / tapasztalat miatt /. Jelentkezik egy hapsi, hogy neki van egy antikváriuma. Kérdez, válaszolok. Egyszercsak megkérdezi, egyedül lakom? Mik a méreteim? Én meg vissza, hogy ez nem hiszem, hogy a tárgyhoz tartozik ,beszéljünk a munkáról. azt hittem, poén. Leírta a bolt helyét, a fizut, és akkor jött a lényeg: extrákért pluszban fizet! Kérdezem, hogy mi van?! Erre közli, hogy ő kapcsolatot is keres! Mondom, jó, én meg munkát, nem szexrovatban hirdettem, és viszontlátásra!
Álláskereséskor én is belefutottam hasonlókba, akik udvariatlanok voltak, egy ismerősömet meg konkrétan lehülyézték: varrónői munkát hirdettek, és megkérdezte, betanítanak-e, mert öltönyöket nemigen varrt még. Erre a pasas a vonal túlfelén: "Miért, még be is tanítsuk, hülyeee! És bontotta a vonalat.
Remélem összejön Neked valami.
azért kedves tőled 2. hozzászóló :)
én is csak reménykedem, habár nem értem, miért ilyen bunkók az emberek. Mondanák azt egyszerűen hogy nem köszönjük, és kész.
Egyébként az ilyeneket ki lehet védeni. Szinte minden telefonban van már hívás rögzítés és azt szépen bekapcsolod, bemutatkozás után közlöd vele egyből, hogy a hívást rögzíted és utána tádám szépen tudnak viselkedni. :)
Azért mert vannak személyi jogok és a megsértését bünteti a törvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!