Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha felteszek itt egy kérdést-...

Ha felteszek itt egy kérdést- szinte bármilyen témában- miért van az, hogy (többi lent)?

Figyelt kérdés

... a válaszolóknak csak a kb.40%-a képes csak a kérdésre válaszolni, további kb.20% meg talán ad egy hasznos választ, de akár rosszindulattal akár jóval befolyásolni akar, vagy csak szimplán lehurrog, hogy ezt rosszul csinálod?

(A maradék 40%-ról ne is beszéljünk)

Holott az ember nem tér ki semmilyen konkrétumra, lehet őt magát nem is érinti a kérdés, csak egyszerűen kíváncsi.

2013. febr. 12. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Zsidós kérdésel ,vagy válasszal meg 10 percen belül kibaxnak?
2013. febr. 12. 21:23
 2/6 A kérdező kommentje:
azt én nem tudom, olyat még nem tettem fel :D
2013. febr. 12. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy mit kérdezel.

Ha valami konkrétumra kérdezel rá, valószínűleg kevesen tudják a pontos választ. Sok a rosszindulatú ember, bár ha azt kérdezed, hogy hány nap alatt nő ki az elvetett fűmag, jó eséllyel nem fognak odajönni kötözködni, hogy hogy képzeled, hogy fűmagot ültetsz, fúúúj.

2013. febr. 14. 12:42
 4/6 A kérdező kommentje:

igen, ráéreztél utolsó pont erre gondolok, nyilván ez csak egy jelentéktelenebb példa volt.

de én ezt nem értem (tessék csak elolvasni a válaszokat)

2013. febr. 14. 15:02
 5/6 A kérdező kommentje:
2013. febr. 14. 15:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Na, ez egy jó kérdés, de sajnos nem tudom rá a választ. Viszont eléggé zavar, főleg a kötözködés. :/
2013. febr. 14. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!