Hova jártok szabadidőtökben hétköznap/7végén? Lehet ez bármilyen kedvelt tevékenység azon kívül, hogy otthon vagytok.
Kocsma :D
Kakas (Deák, Móricz) 53 presszó, Cheers, Instant, ZP. valami zöldterület, ott általában iszunk. mindenhol iszunk.
Attól függ, kinek mi jön be :)
Korcsolyázni, volt osztálytársakkal összeülni valahol, pizzázó, akármi, szánkó (20 évesen még mindig kimegyek néha 1-2-t csúszni :P ).
Közeli erdő,kutyasétáltatás miatt.
Ilyenkor decemberben sokat járunk a város fő utcáján a karácsonyi vásárba,nézelődni,forralt bort kürtös kalácsot enni.És néha a közeli városba is elmegyünk,csak úgy várost nézni.
Néha barátokkal beülünk valahová,cappuccinozni,vagy éppen enni valamit.Kb ennyi télen.Ja és néha egy mozi is belefér.
Én tavasszal-nyáron-ősszel és télen is teljesítménytúrákra járok majdnem minden hétvégén és ezek közül talán a téli túrák számomra a legemlékezetesebbek. Az erdőben a szűz hó, a havas táj csodálatos látvány, imádok télen kirándulni, sokkal jobban, mint nyáron. :)
Nyáron inkább a bulizásokra, fesztiválokra, Balcsira helyezem a hangsúlyt. :)
Amúgy meg általában ha semmi nincs, akkor a haverokkal összefutunk szombat esténként kicsit italozgatni. :D
Kutyasétáltatás, de azt variáljuk, tavak, erdők vannak a környéken,tehát tudjuk változatosan csinálni. Sok kutyás embert megismertünk, néha egész jó társaság alakul ki.
Kevéske plázázás, mozizás, donáldsz-mekegés is belefér. Egy időben rendszeresen szerveztem illetve részt vettem autós találkozókon.
Némi rokon és ismerős látogatás. Néha meg bemegyünk Pestre az Andrássy útra vagy a nagykörútra sétálni, nézelődni. (huszonkilométerre agglomerálunk Pesttől:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!