Ti mit csináltok, amikor este unatkoztok?
Értelmes válaszokat, légyszi :)
Tudom, hogy este már pihenni kell, meg egyebek, de néha, napközben is olyan uncsi :/
Szoktam filmet nézni, könyvet olvasni, emellett tanulni is, néha a családtagjaimmal is beszélgetni hosszasan, aztán... a kutyához is kimegyek, ha jó idő van, vagy kihívom a barátnőmet, vagy chatelek valakivel, de szerintem ezek olyan magányos tevékenységek. :/
Szeretek levelezgetni is másokkal, ez jól le is köt, de van úgy, hogy 1 hét múlva írnak vissza, arra meg ki tud várni? :D
Valami ötlet?! :)
15/L
Az mi is, hogy unatkozni? Van könyv, lehet, hogy kényelmetlen az ágy, esetleg egy polc kéne, vagy csöpög a csap. Ha az ember körbenéz csak a lakásában, ezer feladatot lát. És mind rá vár. ha meg kimegy az utcára, ez csak növekszik. És mennyi mindent nem tudok még. Mennyi mindent nem láttam. Például múzeumban, színházban. Pláne 15 éves koromban.
Valaki elmagyarázná, mit jelent az a szó, hogy unatkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!