Ti hánykor fekszetek le este aludni?
Figyelt kérdés
Meddig nézitek a tv-t?
Én kb 22-22:30 ig szoktam gépezni, olyan 23:30 körül szoktam el menni fürödni és utána ha nincs semmi a tv be rögtön alszok , kb. éjfél körül.
kort nemet is
14/f
2012. szept. 26. 16:50
1/11 anonim válasza:
éjfél fele én is. reggel 5-kor meg kelek sajnos. :/ hamarabb nem vagyok képes elaludni...
14/F
2/11 anonim válasza:
En 1-2 fele tudok elaludni, neha picit kesobb, 8korul kell felkelnem ugyh ez vallalhato.
23/f
4/11 anonim válasza:
Változó... Hétköznap 22.00 maximum, hétvégén néha 00.00 körül vagy utána.
19f
5/11 anonim válasza:
Hétközbe 22:00 előtt mindiug, hétvégén van, hogy nem is alszok.
14/F
6/11 Kameko-san válasza:
Hétköznap: általában 22:00, de néha kicsit korábban.
Hétvége: Amikor álmos leszek, de általában 00:00-kor
7/11 anonim válasza:
hát öhm hétköznap kb 21:30 körül fekszem le, de sajnos éjfél előtt nem igazán alszom el, hétvégén pedig éjfél körül fekszem le.
13/L
10/11 anonim válasza:
9 körül. Ha van valami jó film, ami kicsit tovább tart, akkor esetleg fél 10-kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!