Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit akar a tanárom? Miért...

Mit akar a tanárom? Miért anyáskodik?

Figyelt kérdés

A magyar tanárom valamiért rám van szállva és úgy csinál mintha a gyereke lennék. Mindig megvéd (ez nem is zavar) de mindig beszélget velem órán, szünetbe is néha, amikor nem vagyok suliba kérdez rólam, amikor látja hogy valami bajom van óra után mindig megkérdezi meg mittudomén. Amikor kell valami mindig engem kér meg, több esélyt ad nekem órákon is. Pedig buktam irodalomból. Facen is ismerősöm, kiírtam valamit erre odaírja, hogy "neked most nem kéne tanulnod kicsi bogaram?" (máskor is szokott becézgetni) meg néha szokott írni a cuccaim alá. Amúgy rendes meg minden de nem tudom miért anyáskodik ennyit. Mi lehet az oka?

17/F

2013. febr. 12. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Most is tanulnod kellene, kicsi bogaram.

Üdv.: A magyartanárod :D

Amúgy lehet, hogy ilyen korában ő is ilyen volt és ezért viselkedik veled máshogy.

2013. febr. 12. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért kedvel téged. Csak ennyiről van szó. Mindig van aki szimpatikusabb.

Ne képzelj bele semmit.

2013. febr. 12. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak kedvel,biztos emlékezteted valakire.
2013. febr. 12. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
valoszinuleg tobbet lat benned, mint egy elkallodasra itelt bukott diak, igyhat igyekszik a vedoszarnyai ala venni. orulj neki, hogy nem csak okitani, hanem tenyleg tanitani is szeretne teged.
2013. febr. 12. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves a Tanárod?

Amúgy, lehet, ahogy az előttem szólók is írták, lát benned valamit, próbál kicsit ösztönözni, hogy ne legyél bukott buszmafejű...

2013. febr. 12. 21:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány éves. 45 körül van szerintem
2013. márc. 1. 17:01
 7/7 anonim válasza:
Valszeg nagyon szimpatikus lehetsz neki :)
2013. márc. 1. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!