Mit akar a tanárom? Miért anyáskodik?
A magyar tanárom valamiért rám van szállva és úgy csinál mintha a gyereke lennék. Mindig megvéd (ez nem is zavar) de mindig beszélget velem órán, szünetbe is néha, amikor nem vagyok suliba kérdez rólam, amikor látja hogy valami bajom van óra után mindig megkérdezi meg mittudomén. Amikor kell valami mindig engem kér meg, több esélyt ad nekem órákon is. Pedig buktam irodalomból. Facen is ismerősöm, kiírtam valamit erre odaírja, hogy "neked most nem kéne tanulnod kicsi bogaram?" (máskor is szokott becézgetni) meg néha szokott írni a cuccaim alá. Amúgy rendes meg minden de nem tudom miért anyáskodik ennyit. Mi lehet az oka?
17/F
Most is tanulnod kellene, kicsi bogaram.
Üdv.: A magyartanárod :D
Amúgy lehet, hogy ilyen korában ő is ilyen volt és ezért viselkedik veled máshogy.
Valamiért kedvel téged. Csak ennyiről van szó. Mindig van aki szimpatikusabb.
Ne képzelj bele semmit.
Hány éves a Tanárod?
Amúgy, lehet, ahogy az előttem szólók is írták, lát benned valamit, próbál kicsit ösztönözni, hogy ne legyél bukott buszmafejű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!